Flexit lanserer ny inneklimasentral

 
Flexit lanserer ny inneklimasentralBildet: Inneklimasentral EcoNordic med integrert ventilasjon, tappevann og varme. Kommer i to ulike varianter, med og uten varme. Foto: Flexit.
Flexit lanserer EcoNordic, inneklimasentral med integrert ventilasjon, tappevann og varme.

Den nye inneklimasentralen EcoNordic er tilpasset fremtiden. Et moderne hus bygget i dag har mye mindre energibehov til oppvarming sammenlignet med et hus bygd på 70-tallet. Fremtidens boliger vil bruke enda mindre energi til varme og god ventilasjon blir viktigere i boliger som blir tettere. Samtidig øker forbruket av varmtvann til dusjing og andre formål i boligen.

- Inneklimasentral EcoNordic integrerer ventilasjon, tappevann og varme. Løsningen inneholder ny teknologi og har sterke produktfordeler som skal hjelpe Flexit inn i markedet, skriver Flexit i en pressemelding.

• Effektiv tappevannsproduksjon, hvor to av tre dusjer er gratis.

• Ny teknologi med CO2 som kjølemedium. CO2 har tekniske fordeler og er dessuten miljøvennlig og framtidsrettet.

• Svært høy virkningsgrad gjennom varmegjenvinning i både ventilasjonsmodulen og varmepumpen. Dette gir mulighet for betydelige tekniske bytter.

• Hele systemet til inneklimasentralen styres og overvåkes med en app, Flexit GO.

• Den sikrer et godt inneklima med balansert ventilasjon og tilførsel av ren og frisk luft.

- Å tilby nye løsninger som dekker behov for varmt tappevann og oppvarming i tillegg til ventilasjon i boliger er et stort og viktig steg for Flexit. Vi ønsker å tilby en komplett løsning som gir et bedre inneklima og som er godt rustet for å møte framtidens strenge krav til miljø og energibruk i nye boliger. Det blir spennende å se hvordan markedet vil ta imot produktet. Foreløpige tilbakemeldinger virker lovende, så vi tror at dette vil slå an, sier administrerende direktør Knut Skogstad.

Produktet kommer i to ulike varianter. Den første varianten er allerede på markedet:

EcoNordic W4 - med integrert ventilasjon og tappevann. Dette produktet er spesielt egnet i nye boliger som har egen varmeløsning. Det er også godt egnet for utbyttemarkedet, ved utskifting av gammelt ventilasjonsaggregat og varmtvannsbereder. I borettslag som har desentral ventilasjon og tappevann, kan produktet være godt egnet, dersom det finnes tilgjengelig plass.

EcoNordic WH4 - med integrert ventilasjon, tappevann og varme. Dette produktet passer godt i nye boliger, og vil kunne dekke hele boligens behov for ventilasjon, tappevann og varme på en optimal måte. Denne varianten kommer på markedet senere på året.

Illustrasjon på hvordan føringer for ventilasjon, varme og tappevann vil være med EcoNordic WH4 plassert i et teknisk rom. Foto: Flexit
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår