Flexit utvider Nordicserien

 
Flexit utvider NordicserienBildet: Lav høyde forenkler montering og plassering. Foto: Flexit
Flexit lanserer et nytt ventilasjonsaggregat for himling med byggehøyde under 30 cm.

Flexit har lansert enda et nytt ventilasjonsaggregat i Nordicserien. Denne gangen er det et aggregat som kan monteres i himling og på loft. Nordic CL3 gir balansert ventilasjon og tilfører boligen en temperert, ren og frisk luft. Enkel styring med app via smarttelefon eller nettbrett.

- Aggregater for montering i tak og på loft vil gi oss nye markedsmuligheter og styrke oss i konkurransen. Dette produktet har noen klare produktfordeler mot våre konkurrenter på bla. lav byggehøyde og samtidig høy ytelse. Det er også på gang 2 andre varianter for å komplettere sortimentet i tak og loft-serien. Denne serien vil erstatte dagens C2 som skal fases ut, sier administrerende direktør i Flexit, Knut Skogstad, i en pressemelding.

Nordic CL3 er et aggregat for himling og kan også plasseres på loftet i kald sone. Aggregatet er lite og fleksibelt, med lav høyde og vekt. Dette forenkler montering og plasseringen, da det kan løftes opp igjennom loftsluken. I tillegg kan aggregatet erstatte et eldre ventilasjonsaggregat. Nordic CL3 kan også monteres i diskret linje med himlingen, også der IP-klasse 21 er påkrevd. Ventilasjonsaggregatet kan også plasseres på veggen eller liggende/stående på gulvet.

- Ventilasjonsaggregatet Nordic CL3 er svært energieffektiv. Viftemotoren i aggregatet bruker lite energi på å transportere luften. Energi spares og gir høy virkningsgrad, da den roterende varmegjenvinneren i ventilasjonsaggregatet gjenvinner en høy andel av varmen. Temperert, filtrert, ren og frisk luft tilføres i boligen og den brukte luften fjernes, sier Skogstad.

- Nordic CL3 er stillegående og gir balansert ventilasjon, den sikrer et bedre inneklima i alle rom, året rundt. Nordic CL3 styres med appen Flexit GO fra mobil eller nettbrett. I appen kan man enkelt endre på innstillinger og ta imot informasjon som blant annet filterbytte. Service og support kan utføres på web, uten å kontakte en tekniker, sier Skogstad avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår