Flexits boligaggregat er nå Euroventsertifisert

 
Flexits boligaggregat er nå EuroventsertifisertBildet: Produktansvarlig Daniel Nielsen viser stolt frem de Euroventsertifiserte boligaggregatene i Nordic-serien. Foto: Flexit
Nordic-aggregatene til Flexit er nå blitt Euroventsertifisert. Det betyr at alle tekniske data som oppgis om Nordic-serien er testet og godkjent av Eurovent.

- Sertifikatet gir en ekstra trygghet for at dataene som oppgis stemmer overens med realitetene og at Nordic-aggregatene presterer når det trengs som mest - i et kaldt nordisk klima, sier produktansvarlig Daniel Nielsen i Flexit, i en pressemelding.

Euroventsertifikatet er en garanti for at Flexits kunder kan være sikre på at ventilasjonsaggregatet faktisk lever opp til kravene. Eurovent benytter uavhengige laboratorier. Her testes og måles produktene for å sjekke at dataene på ventilasjonsaggregatene oppgitt av produsentene er i samsvar med laboratoriemålingene.

 

For å redusere energiforbruket og minimere miljøbelastningen kreves en høy standard på ventilasjonsaggregat. Profesjonelle byggherrer, konsulenter og sluttbrukere skal være trygge på at ventilasjonssystemet og bygget som helhet presterer som tiltenkt, og at tekniske data er korrekte og til å stole på. Euroventsertifiseringen innebærer at brukeren skal vite at sluttresultatet blir som tenkt, og at produktene presterer som lovet.

Les mer om Euroventsertifisering her

Les mer om Nordic-aggregatene her

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår