Fliskjede på offensiven

 
Fliskjede på offensivenBildet: Kursleder i Byggeveiledning AS, Morten Hofstad (til venstre), har inngått avtale med fagansvarlig i Flisekompaniet Jan Eddie Kragtorp om å kurse fliskjedens kunder og ansatte. – Kompetanse blir bare viktigere, sier de to. (Foto: Rune Midtskogen, Fagrådet for våtrom)
Flisekompaniets ansatte og kunder skal kurses i Byggebransjens våtromsnorm.

– Kjennskap til BVN er et stort pluss når du daglig håndterer spørsmål om hvordan bygge våtrom. Kompetanse blir stadig viktigere. Jeg håper flest mulig benytter seg av tilbudet om kurs i BVN, sier fagansvarlig i Flisekompaniet AS, Jan Eddie Kragtorp (52).

Ut på tur med varebil
Det er kursansvarlig Morten Hofstad (44) i Byggeveiledning AS som skal gjennomføre kursene. Hofstad skal reise Norge rundt med BVN i de kommende månedene, og kurse flere hundre personer. På turen har han med seg en spesialbygget varebil med tekniske løsninger. Flisekompaniet i Fredrikstad var første stopp på turneen, og Hofstad skal etter hvert besøke alle fliskjedens 25 butikker i Norge. Kjedens ansatte og kunder får nå mulighet til å gjennomføre grunnmodul og A-modul for å bli sertifisert håndverker gjennom Fagrådet for våtroms system.

Stor interesse
Hofstad, som er utdannet tømrer, er drivende engasjert i faget.
– Det er flott at Flisekompaniet tar kompetanse på alvor. Det er stor interesse for å delta på kurs. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Hofstad.
Daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Ove Karlsen, gleder seg over flisfolkets engasjement.
– Fagrådet for våtrom opplever stor interesse fra håndverkerne til å skaffe seg dokumenterbar kunnskap i å bygge våtrom. Kompetanse er nå blitt et konkurransefortrinn. Forbrukeren har blitt flinkere til å velge bedrifter med kompetanse. Det er også gledelig å registrere at det er en veldig positiv utvikling gjennom alle våre kursarrangører, sier Karlsen. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår