FLOW Bredesen VVS etablerer egen klimaavdeling

 
FLOW Bredesen VVS etablerer egen klimaavdelingBildet: (fra venstre) Øyvind Paulsen (daglig leder) og Raymond Hagensen (prosjektleder).
For å kunne tilby eksisterende og nye kunder komplette VVS-løsninger oppretter nå FLOW Bredesen VVS AS en egen klima-virksomhet i Agder.

Selskapet har allerede påtatt seg totaltekniske VVS oppdrag som f.eks. rutebilstasjonen i Kristiansand. Foreløpig vil selskapet løse oppdragene med ressurser internt fra FLOW Group systemet og eksterne ressurser, men vil så snart det lar seg gjøre starte prosessen med rekruttering av leder for klima-avdelingen som kan drive satsningen videre, forteller Øyvind Paulsen, daglig leder i FLOW Bredesen VVS, i en pressemelding.

- Vi har over mange år samarbeidet med forskjellige ventilasjonsfirma både i prosjekter og innen drift og vedlikehold til våre eksisterende kunder, det vil vi også gjøre i fremtiden men i en annen type samarbeidsform sier Øyvind Paulsen.

Bedriften har en lang historie, som går helt tilbake til 1927.

- Vi er i dag 30 ansatte som har veldig mye å gjøre, så bedriften går for full rulle. Det ser også lyst ut framover, da vi har bra ordrereserve, og er med på mange spennende, lokale prosjekter. Røttene går langt tilbake, og vi har i generasjoner utført oppdrag innen VVS med Aust- og Vest-Agder som hovedmarked, forteller Øyvind Paulsen.

Han mener det nå er strategisk riktig å utvikle selskapet videre med en ekspansjon innen klima i bedriftens geografiske område.

- FLOW Group har allerede gjort tilsvarende satsing innen klima gjennom FLOW Trøndelag VVS i Trondheim, og vi vil selvfølgelig samarbeide tett med dem og benytte oss av den erfaringen de har gjort. Vi vil også dra nytte av kompetanse og erfaring fra andre klima-selskap i FLOW Group, som f.eks. Stavanger Klima AS, avslutter Øyvind Paulsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår