FLOW group satser i Trøndelag

 
FLOW group satser i TrøndelagBildet: • Fra venstre Roger Tørset (faglig leder), Nils Godtfred Bjørnerud (daglig leder), og Håvard Hildrum (salgs- og markedsansvarlig i FLOW Trøndelag VVS).
Nils Godtfred Bjørnerud, daglig leder, og Roger Tørset , faglig leder, er ansatt for å bygge FLOW Group sin egen elektro- og automasjonsatsing i Trøndelag.

Det nye selskapet skal hete FLOW Elektro Midt-Norge AS, og har oppstart 1. januar 2020.

- FLOW Group opplever et økende behov og stor etterspørsel fra kunder om å levere gode tverrfaglige løsninger. Med Nils og Roger på laget så får FLOW Group muligheten til å levere rør, klima, elektro og automasjon sammen i en komplett totaltekniske løsning, sier Rasmus Møller, styreleder i FLOW Elektro Midt-Norge, i en pressemelding.

- FLOW Elektro Midt-Norge vil arbeide tett med FLOW Trøndelag VVS og FLOW Trøndelag Klima i vårt kundesegment sier Håvard Hildrum, salgs- og markedsansvarlig i FLOW Trøndelag VVS.

- Vi har over mange år samarbeidet med forskjellige elektrofirma både i prosjekter og innen drift og vedlikehold til våre eksisterende kunder, det vil vi også gjøre i fremtiden men i en annen type samarbeidsform, vår hovedsamarbeidspartner innen elektrofaget vil fremover være FLOW Elektro Midt-Norge, sier Håvard Hildrum.

- De eksisterende lokale kundeforholdene til FLOW Group danner en solid plattform for den nye satsingen. Nærhet til kundene og kunnskap om lokale forhold sørger for at både nye og etablerte kunderelasjoner ivaretas på en best mulig måte sier Håvard Hildrum.

- Vi løser kundens utfordringer med utgangspunkt i lokal kompetanse. FLOW Groups nasjonale rekkevidde sikrer en fortløpende utveksling av kunnskap mellom de lokalt forankrede og selvstendige virksomhetene i gruppen. Slik trekker den lokale prosjektgjennomføringen veksler på den fulle kompetansebredden og erfaringsdybden i hele gruppen. Dette kommer våre kunder til gode, sier Håvard Hildrum.

- Markedet og kundene er i merkbar endring, og vi som leverandør av våre tjenester må tilpasse oss en ny hverdag med andre type virkemidler, samarbeidsformer og konkurransefortrinn enn tidligere. Derfor er FLOW Group, med sin strategi og sitt konsept, en perfekt mulighet for oss. Vi gleder oss til å starte i et godt tverrfaglig samarbeidsmiljø som vil gi gode opplevelser for kunden avslutter Nils Godtfred Bjørnerud, daglig leder og Roger Tørset, faglig leder i FLOW Elektro Midt-Norge, avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår