FLOW Klima Oslo er nå ISO sertifisert

 
FLOW Klima Oslo er nå ISO sertifisertBildet: Mathias Spolén Erstad (t.v.) og Patrik Pantazar
Fra dag én har FLOW Klima Oslo hatt som mål å bli ISO 9001 og 14001 sertifisert. Bedriften kan nå offisielt kalle seg ISO sertifisert bedrift.

Det vil si at målene til FLOW Klima Oslo harmoniserer med kravene i ISO og bidrar på denne måten til FNs bærekraftsmål både gjennom sin egen drift, og langsiktig gjennom at kunden får driftsløsninger med lavt ressursbruk og lav klimapåvirkning.

- Ved å jobbe systematisk med systemene vi har og med å etterleve disse, har vi nå endelig klart det. ISO sertifiseringen viser at vi gjør det vi sier vi skal gjøre, både med hensyn til miljø og kvalitetsledelse. ISO sertifiseringen fokuserer på kontinuerlig forbedring, noe FLOW Klima Oslo også gjør, sier daglig leder i FLOW Klima Oslo, Mathias Spolén Erstad.

- Vi ser at det spesielt i offentlige anbudskonkurranser etterspørres at vi kan dokumentere at vi har et fungerende kvalitet- og miljøsystem. Nå kan vi trygt si at dette er på plass. For oss har det vært viktig å ha et bevis på dette for å sikre vår konkurransekraft¸ forteller Mathias.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår