FLOW Meisinget VVS inn i Peab-prosjekt

 
FLOW Meisinget VVS inn i Peab-prosjektBildet: Et gammelt industrikvartal er designet om til leiligheter og en ny samlingsplass for bydelen med dagligvare, spesialforretninger, kafe og mye mer. Illustrasjon: LINK arkitektur
På oppdrag fra Peab Eiendomsutvikling AS oppfører Peab AS 111 leiligheter i tre bygg over to etasjer med parkeringskjeller og næringsarealer. FLOW Meisinget VVS er kontrahert for leveranse av sanitær, varme, kjøling og sprinkleranlegg.

Prosjektet er lokalisert midt i smultringen på Carl Berners plass i Oslo. Et gammelt industrikvartal er designet om til leiligheter og en ny samlingsplass for bydelen med dagligvare, spesialforretninger, kafe og mye mer, noe som vil gi bydelen et realt ansiktsløft.

Prosjektet er et av de første norske boligprosjektene som BREEAM-sertifiseres, noe som betyr at prosjektet har dokumentert miljøprestasjon innenfor flere kategorier. BREEAMS mål er økt kvalitet og miljøstandard utover myndighetenes minimumskrav.

– FLOW Meisingset VVS fattet raskt interesse for prosjektet med klare likhetstrekk til pågående Munch Brygge i Bjørvika, og med muligheter for å bygge relasjoner til en ny og spennende kunde som Peab. Peab har lenge vært en veletablert aktør innen boligbygging, og passer sånn sett godt inn i vår kundeportefølje med tanke på vår strategiske satsning på større boligprosjekter. Vi er også i dialog om flere samarbeidsmuligheter i tiden fremover, sier Joakim Arnesen, salgs- og markedsansvarlig i FLOW Meisingset VVS i en pressemelding.

- FLOW Meisingset VVS har et spesielt fokus mot forbedring av prosess og effektivitet, i tillegg ble vi ISO 9001:2015 sertifisert på slutten av fjoråret. Ved implementering av ISO 9001, jobber vi målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. Alt fra ressurs og produksjonsplan til logistikk og kvalitetsplan utvikles og etterleves med tanke på ett formål; effektiv og lønnsom produksjon, sier han.

– FLOW Meisingset VVS vant frem i konkurransen mye på bakgrunn av godt presenterte løsninger, høyt fokus på proaktiv deltakelse i fremdrift og taktplanlegging samt produksjonseffektive løsninger til prosjektets beste. Vi føler det er verdt å gi nye leverandører en sjanse når de presenterer ideer og målsetninger som harmonerer godt med Peab`s strategi for gjennomføring av miljø og kvalitetsmessig lønnsomme boligprosjekter, avslutter prosjektleder Anton Salvesen i Peab AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår