FLOW Meisingset VVS AS tildelt rammeavtale med Oslo Kommune

 
FLOW Meisingset VVS AS tildelt rammeavtale med Oslo KommuneBildet: Aage Johnsen, driftstekniker FLOW Meisingset VVS (t.v.) og Geir Are Tunaal, avdelingsleder drift- og vedlikehold, FLOW Meisingset VVS
FLOW Meisingset VVS er tildelt kontrakt for Rammeavtale om rørleggerarbeid for Oslo Kommune.

Blant 11 deltakere i konkurransen, nådde FLOW Meisingset VVS opp som en av fire leverandører for hvert av fire respektive soner i Oslo Kommune. Oslo kommune er en av Norges største arbeidsgivere med ca. 50 000 ansatte og et årsbudsjett på ca. 57 milliarder kroner.

Formålet med avtalen er å sikre effektiv og enkel tilgang til rørleggertjenester til konkurransedyktige priser, og sørge for at Oslo kommune får leverandører som oppfyller Oslo kommunes krav til håndverkerleverandører, herunder Oslomodellen. Avtalen er delt inn i soner med ulike leverandører. Hovedhensikten med dette er å tilrettelegge for at små og mellomstore bedrifter kan vinne kontrakter. De ulike leverandørene vil i tillegg kunne delta i minikonkurranser utenfor sin sone.

- Vi har hatt avtale i fire år allerede, men det er stor sjanse for å bli utkonkurrert etter en kontraktsperiode. Det vi så ga høy uttelling for vår del denne gangen var gode beskrivelser av kompetanse og kvalitet samt god redegjørelse for oppdragsforståelse og gjennomføringsevne. Med den erfaring vi har opparbeidet fra drift av offentlige næringsbygg gjennom mange år, ser vi positivt på og igjen nå opp i konkurransen, sier vdelingsleder drift- og vedlikehold FLOW Meisingset VVS, Geir Are Tunaal, i en pressemelding.

- Offentlige rammeavtaler er et av våre satsningsområder, og dette vil i tillegg hjelpe oss å bygge ytterligere kompetanse på teknisk bygningsdrift i årene som kommer. Vi takker for tilliten vist oss av Oslo Kommune, sier Tunaal avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår