FLOW Meisingset VVS får Munch Brygge-kontrakt

 
FLOW Meisingset VVS får Munch Brygge-kontraktBildet: fra venstre: Joakim Arnesen (Salgs- og markedsansvarlig) Tom Hauger (Avdelingsleder Prosjekt) Espen Yssenmoen (Prosjektleder)
BundeBygg AS oppfører 156 leiligheter i fire bygg i Bjørvika. I den forbindelse er FLOW Meisingset VVS AS kontrahert som foretrukket VVS leverandør til prosjektet.

– Med Munch Brygge har vi høye ambisjoner for arkitektur og miljø. Lund + Slaatto Arkitekter har tegnet et prosjekt som er krevende å oppføre innenfor ansvarlige økonomiske rammer og med lavt klimagassutslipp.

- Det har derfor vært naturlig å velge en samspillsmodell med åpen økonomi og tett samarbeide mellom byggherre og entreprenør for å sikre et best mulig resultat. Et vellykket samspill forutsetter åpenhet, tillit og felles målforståelse, sier Geir Johnsen, prosjektansvarlig og partner i Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

- Vi prioriterte tidlig store ressurser til plan og forprosjekterings fasen, og dette arbeidet har pågått for fullt siden juni måned og vi er nå i full gang med produksjon i alle de fire byggene. Når man legger såpass stor innsats i planverket og detaljeringen av dette, blir det desto mer spennende å ta dette i bruk og se effektene av det et grundig forprosjekt faktisk gir i produksjonsfasen, sier Espen Yssenmoen, prosjektleder fra FLOW Meisingset VVS

- FLOW Meisingset VVS har et spesielt fokus mot forbedring av prosess og effektivitet, i tillegg ble vi ISO 9001:2015 sertifisert på slutten av fjoråret. Ved implementering av ISO 9001, jobber vi målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. ISO 9001-sertifisering bidrar til økt effektivitet og kundetilfredshet. Vi så raskt at vi hadde en felles interesse av å ha et høyt fokus på effektive og lønnsomme prosesser i hele prosjektets livsløp og i alle verdikjeder, hvor blant annet LEAN arbeidet stod helt sentralt i prosjekt MUNCH BRYGGE fra dag en, sier prosjektleder Arild Olsen fra BundeBygg AS.

- Lista er nå lagt. Og den er lagt høyt. Vi skal halvere byggetiden innen 2020, vi skal ha 0 skader og 0 feil, og i 2020 skal vi ikke behøve å gå overtagelsesbefaringer fordi vi har gjort det riktig første gangen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår