FLOW Meisingset VVS får Munch Brygge-kontrakt

 
FLOW Meisingset VVS får Munch Brygge-kontraktBildet: fra venstre: Joakim Arnesen (Salgs- og markedsansvarlig) Tom Hauger (Avdelingsleder Prosjekt) Espen Yssenmoen (Prosjektleder)
BundeBygg AS oppfører 156 leiligheter i fire bygg i Bjørvika. I den forbindelse er FLOW Meisingset VVS AS kontrahert som foretrukket VVS leverandør til prosjektet.

– Med Munch Brygge har vi høye ambisjoner for arkitektur og miljø. Lund + Slaatto Arkitekter har tegnet et prosjekt som er krevende å oppføre innenfor ansvarlige økonomiske rammer og med lavt klimagassutslipp.

- Det har derfor vært naturlig å velge en samspillsmodell med åpen økonomi og tett samarbeide mellom byggherre og entreprenør for å sikre et best mulig resultat. Et vellykket samspill forutsetter åpenhet, tillit og felles målforståelse, sier Geir Johnsen, prosjektansvarlig og partner i Stor-Oslo Eiendom i en pressemelding.

- Vi prioriterte tidlig store ressurser til plan og forprosjekterings fasen, og dette arbeidet har pågått for fullt siden juni måned og vi er nå i full gang med produksjon i alle de fire byggene. Når man legger såpass stor innsats i planverket og detaljeringen av dette, blir det desto mer spennende å ta dette i bruk og se effektene av det et grundig forprosjekt faktisk gir i produksjonsfasen, sier Espen Yssenmoen, prosjektleder fra FLOW Meisingset VVS

- FLOW Meisingset VVS har et spesielt fokus mot forbedring av prosess og effektivitet, i tillegg ble vi ISO 9001:2015 sertifisert på slutten av fjoråret. Ved implementering av ISO 9001, jobber vi målrettet med bedriftens kvalitetssystem og prosesser. ISO 9001-sertifisering bidrar til økt effektivitet og kundetilfredshet. Vi så raskt at vi hadde en felles interesse av å ha et høyt fokus på effektive og lønnsomme prosesser i hele prosjektets livsløp og i alle verdikjeder, hvor blant annet LEAN arbeidet stod helt sentralt i prosjekt MUNCH BRYGGE fra dag en, sier prosjektleder Arild Olsen fra BundeBygg AS.

- Lista er nå lagt. Og den er lagt høyt. Vi skal halvere byggetiden innen 2020, vi skal ha 0 skader og 0 feil, og i 2020 skal vi ikke behøve å gå overtagelsesbefaringer fordi vi har gjort det riktig første gangen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår