FLOW Trøndelag VVS med i nyskapende prosjekt

 
FLOW Trøndelag VVS med i nyskapende prosjektBildet: Johan Bojer Videregående skole
I høst åpnet Johan Bojer Videregående skole i Vanvikan i Trøndelag. Dette er et moderne skolebygg, hvor FLOW Trøndelag VVS har vært underentreprenør.

Johan Bojer Videregående skole i Vanvikan i Trøndelag ble ferdigstilt til sommeren og er et moderne skolebygg med Trøndelag. Trøndelag Fylkeskommune har vært byggherre og Ruta Entreprenør har hatt totalentrepreprisen.

- FLOW Trøndelag VVS har vært underentreprenør for RUTA Entreprenør på dette flotte bygget.
Prosjektet var et samspillsprosjekt som startet allerede høsten 2019. Samspillsfasen og planleggingen var lang og god, vi som underentreprenør fikk være med helt fra arkitektene begynte å tegne bygget. Dette er uvanlig tidlig, og er en prosjektform vi i FLOW Trøndelag VVS opplever som udelt positiv og det har vært en meget fin prosess å delta i, heter det i en pressemelding fra FLOW Trøndelag VVS.

Byggingen startet i november 2021, og skolen ble tatt i bruk av elever denne høsten.
FLOW Trøndelag VVS har levert sanitær, varme, sprinkler og trykkluft på prosjektet. I tillegg har søsterselskapet FLOW Klima Trøndelag har levert ventilasjon, flere typer spesialavtrekk og vanlige avtrekkssystemer.

Dette er et nyskapende prosjekt, der det har vært fokus på å bygge et bærekraftig og miljøvennlig skolebygg som skal være et nullutslippsbygg i driftsfase. Skolen ligger helt nede ved sjøen, og et spennende aspekt ved dette er at det benyttes blant annet varmekollektor i sjø for oppvarming.

- Dette har vært et stort prosjekt for FLOW Trøndelag VVS, og et prosjekt både vi og RUTA Entreprenør har opplevd som meget bra. En stor takk til vår kunde RUTA Entreprenør for et veldig godt samarbeid fra start til slutt, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår