FM Mattsson styrker salgsapparat

 
FM Mattsson styrker salgsapparatFra venstre: Hans Petter Vinje og Jarle Andersen
Fra 1 august har FM Mattsson Mora Group ansatt to nye distriktssjefer på Vestlandet –og Nord-Vestlandet.

Hans Petter Vinje, bosatt i Ålesund. Han har en bakgrunn som rørlegger hos Oras as og har siden 2013 vært ansatt som selger hos Motek. Hans Petter sitt distrikt vil være Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal.

Jarle Andersen, bosatt i Bergen. Utdannet innenfor maskin/mekanikk og har de siste 6 år jobbet med salg innenfor VVS bransjen for T.M. Christensen. Jarle sitt distrikt vil være Hordaland, Sogn og Fjordane.

Denne investeringen får stor betydning for FM Mattsson Mora Group på Vestlandet, Nord-Vestlandet og nordover. Vi tror på at gode kunderelasjoner må bygges opp på tilstedeværelse hos kunden, gjennom høy faglig kompetanse og høy service i alle ledd. Nærhet til kunden er alfa omega for å lykkes! sier Geir Tangen Nerhus, Adm. Direktør i FM Mattsson Mora Group i Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår