Følg den fullsatte Enovakonferansen på nett

 
Følg den fullsatte Enovakonferansen på nett
Tirsdag åpner Enovakonferansen i Trondheim. Med over 700 påmeldte er konferansen fullsatt, men dere som ikke får anledning til å delta kan følge konferansen direkteoverført på nett.

– Enovakonferansen har aldri tidligere vært fulltegnet så raskt som i år. Vi har hatt lange ventelister. Det viser at det er stor interesse for både utfordringene og mulighetene som veien til lavutslippssamfunnet byr på, sier kommunikasjonssjef Eiliv Flakne i Enova.

 

For første gang åpnes Enovakonferansen av en statsminister. Både Erna Solbergs tale og resten av dag 1 av konferansen blir videooverført på nettet. På enova.no vil du kunne følge foredragene direkte. De blir også lagt ut fortløpende i etterkant. I tillegg produseres en egen direkte-TV-sending fra konferansen, med intervjuer og betraktninger fra både foredragsholdere og konferansedeltakere.

På dag 2 må de som ikke kommer seg på konferansen, nøye seg med å følge med på enova.no og i sosiale medier. Vi vil blant annet dekke Tord Liens åpningsinnlegg, og lanseringen av nye hurtigladeutlysinger for elbil og utvidelse av Enovatilskuddet.

 

Følg også konferansen på Twitter med emneknaggen #enova2016.

 

Enova SF investerer årlig to til fire milliarder kroner i energi- og klimatiltak i norsk næringsliv og offentlig sektor. Gjennom målrettede programtilbud og tett samarbeid med markedet skal Enova drive fram den nødvendige energiomleggingen og teknologiutviklingen som gir reduserte klimautslipp og økt forsyningssikkerhet.

 

Gjennom Enovatilskuddet og Enova Svarer gir Enova i tillegg økonomisk støtte og rådgivning til husholdningene. Fra 1.1. 2015 har Enova også ansvaret for å redusere klimautslipp i transportsektoren. Enova eies av olje- og energidepartementet, og finansieringen skjer via tildelte midler fra Energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen. Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 80 medarbeidere.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår