Folksam anerkjenner aroTHERM plus

 
Folksam anerkjenner aroTHERM plusBildet: Vaillant aroTHERM plus
Det svenske forsikringsselskapet Folksam utførte for kort tid siden en stor test av varmepumper. I testen oppnår Vaillants luft til vann varmepumpe, aroTHERM plus, utmerkelsen «Godt valg».

Folksam har testet og sammenlignet opp mot 70 varmepumper. Testen gjalt forskjellige typer og modeller fra en lang rekke produsenter.

I testen kjempes det om å bli tildelt utmerkelsen «Bra val», som best kan oversettes til «Godt valg». Testen og utmerkelsen har som mål å hjelpe huseiere med å gjøre det beste og mest miljøvennlige valget når de investerer i en ny varmepumpe.

- Stortesten baserer seg på 4 kategorier – effektivitet, miljø, funksjon og garanti – og det gis ulike karakterer avhengig av kategori. Innenfor produkttypen luft til vann-varmepumper, stakk Vaillants aroTHERM plus avgårde med utmerkelsen «Bra val». Samlet sett oppnådde aroTHERM plus en høy score i alle fire kategorier, og kan nå skryte av å være blant de beste varmepumpene i sitt slag, skriver Vaillant i en pressemelding.

Spesielt bemerket gjorde aroTHERM plus seg i kategorien miljø, hvor den ble tildelt høyest mulig karakter. aroTHERM plus har da også vært med på å revolusjonere luft til vann-varmepumper gjennom bruken av et naturlig kuldemedium. Her ble selv CNN forbløffet. Ikke rart, da Vaillant, tross innføringen av et naturlig kuldemedium som reduserer CO2-avtrykket fra 2088 GWP til kun 3 GWP, har klart å skape en varmepumpe som fortsatt er like effektiv som tidligere modeller.

- At aroTHERM plus klarer seg bra i en test som tar utgangspunkt i det svenske klimaet, vitner om at vi har å gjøre med en varmepumpe som vil klare seg godt og være effektiv i hele Norden – i hvert fall helt ned til -25° C. Det betyr at selv norske vintre ikke vil by på noe problem for aroTHERM plus fra Vaillant, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Du kan lese mer om varmepumpetesten her.

Les mer om Vaillant aroTHERM plus her.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår