Fra Stortinget til Norsk Fjernvarme

 
Fra Stortinget til Norsk Fjernvarme
Oda Therese Gipling er ansatt som ny næringspolitisk seniorrådgiver i Norsk Fjernvarme.

Gipling, som hadde sin første arbeidsdag i ny jobb 3. januar, kommer fra stillingen som rådgiver i kommunal- og forvaltningskomiteen for Frps stortingsgruppe.

– Jeg føler meg privilegert som har hatt en spennende jobb på Stortinget i en av komiteene som har bredest saksfelt. Etter godt over seks år i jobben var det likevel tid for å gjøre noe annet og da var jeg ikke i tvil om at energipolitikk var det jeg ville jobbe med framover, sier Gipling.

Daglig leder i Norsk Fjernvarme, Trygve Mellvang Tomren-Berg, er godt fornøyd med å få Gipling med på laget.

– Arbeidet med rammevilkår er en svært viktig del av den jobben vi gjør for våre medlemmer og der har Oda med seg verdifull kompetanse og erfaring, sier Tomren-Berg og understreker at Gipling allerede er godt i gang med å sette seg inn i bransjen.

– I en vinter med uvanlig høye energipriser er energipoitikken helt på toppen av den politiske dagsorden, så Oda kunne vanskelig kommet inn i næringen på et mer spennende tidspunkt, smiler Tomren-Berg.

– Jeg er god på de politiske prosessene, interessene og dragkampene, men fagfeltet vil det ta litt tid å lære seg. Ja, man blir nok aldri helt utlært, sier Gipling, som likevel allerede ser store muligheter i å tilrettelegge for god infrastruktur for fornybar energi framover.

– En stor del av jobben blir å formidle relevant kunnskap både til folkevalgte og i debattflatene. Det hjelper ikke å sitte på informasjon om man ikke er flink til å dele den eller pakke den inn på en klok måte, sier Gipling.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår