Free Energy ansetter leder for teknisk support

 
Free Energy ansetter leder for teknisk supportBildet: Einar Torset
Einar Torset er pr. 2. mai ansatt i Free Energy Norge AS for å understøtte og videreutvikle forhandlernettet i Norge.

Han vil ha ansvar for salg, support og opplæring av forhandlere. Han vil ha kontorplass på Årnes, men vil bistå alle forhandlere med kurs og teknisk bistand. Einar kommer fra CTC Ferrofil AS der han som teknisk konsulent blandt annet har hatt produktansvar for varmepumper, solenergi og elektrokjeler de siste 12 årene. Einar har også vært representert i Enertech-konsernets produktutviklingsgruppe.

Einar uttaler at han ser frem til å bli en del av Free Energy’s fremtidsrettede teknologi. Den unike kombinasjonen av solenergi og varmepumper gir store fordeler for kundene og er en driftssikker installasjon med store energibesparelser. Gode garantier, også på besparelser, et unikt online styringssystem og utnyttelse av solenergi på denne måten gir fornøyde kunder over lang tid. Alle nye forhandlere av HYSS-systemet vil gjennomgå kurs før første installasjon samt fortløpende oppfølging ved lansering av nye produkter og ny funksjonalitet, sier Einar som gleder seg til å gå løs på oppgavene.

Vi har kommet godt i gang i Norge og har et engasjert forhandlernett bestående av ca. 20 HYSS-installatører over hele landet. Med Einars solide bakgrunn innen varmepumper, solfangere og i tillegg el. får våre partnere tilgang til en svært verdifull ressurs i hverdagen. Foruten å være faglig dyktig har Einar også gode menneskelige verdier som jeg tror både kunder og kollegaer vil sette stor pris på, sier Marcus Kanewoff, som inntil videre fortsetter i rollen som daglig leder for det norske salgsselskapet, parallelt med rollen som CEO for morselskapet Free Energy Innovation AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår