Free Energy leverer HYSS til Skanska-prosjekt

 
Free Energy leverer HYSS til Skanska-prosjektNorra Vitsippan i Salem utenfor Stockholm - oversiktsbilde
Free Energy leverer varmeanlegget til Skanskas prosjekt Norra Vitsippan i Salem utenfor Stockholm.

Sammen med NREP utvikler Skanska et boligområde med 108 leiligheter, fordelt på syv bygg, som et netto nullenergiprosjekt.

Norra Vitsippan-prosjektet i Salem er et av Skanskas nye boligprosjekter som tar nye steg mot klimanøytrale bygg. Husene får strøm og varmeforsyning via solenergi. Free Energys HYSS High Power sørger for oppvarming og varmtvannsforsyning. Ved å koble solvarmen til en hybrid varmepumpe reduseres energibehovet med 80 prosent.

Norra Vitsippan i Salem utanfor Stockholm - miljøbilde.

Med Free Energys innovative HYSS-system kombineres solvarmen med en bergvarmepumpe som dermed får en ekstremt høy varmefaktor. HYSS’ unike styringssystem utnytter solvarmen der den gir mest nytte. Resultatet blir at varmepumpens varmefaktor dobles sammenlignet med konvensjonell teknologi.

NREP er en nordisk eiendomsutvikler, investor og operatør som har som mål å gjøre eiendommer bedre ved å ta utganspunkt i sluttbrukerens behov. NREP ser på eiendom fra flere ulike perspektiver og bruker tverrfaglige team for å utvikle eiendommer og eiendomskonsepter som skaper langsiktig verdi for leietakere, investorer og i lokalsamfunnene der de investerer.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår