free@home i trådløs utgave

 
free@home i trådløs utgave
free@home® fra ABB er en fremtidsrettet løsning for hjemmeautomasjon, som gir økt komfort, sikkerhet og energieffektivitet. Nå finnes systemet også i trådløs utgave.

– Med kun 230V tilførsel er free@home enkelt å installere og perfekt for både nybygg og modernisering. Med trådløst system kan til og med gamle bygg bli omgjort til smarte hjem. De trådløse enhetene til ABB-free@home gir samme funksjonalitet som det kablede systemet uten at det er nødvendig å koble til buskabel, fordi kommunikasjonen foregår via radiofrekvens, skriver ABB i en pressemelding.

Idriftsettelsen av alle komponentene utføres via de samme grensesnittene som før, enten via en vanlig nettleser eller ABB-free@home App. Mulighetene forblir uendret. Trådløse enheter kan også enkelt være en del av tidsprogrammer og opereres via talekommandoer eller eksternt via ABB-Living Space. Hver trådløs enhet med strømforsyning fungerer automatisk som en repeater. Dette utvider dekningen av det trådløse signalet fra kjelleren til den andre etasjen, slik at ingen informasjon går tapt.

Sammen med eksisterende kablede komponenter i ABB-free@home, danner de nye trådløse enhetene et sømløst system: De nye trådløse produktene kan enten installeres helt uavhengig, eller kombinert med produkter som krever buskabel for å lage en blandet installasjon.
Komponentene i det trådløse nettverket ABB-free@home som intelligente lysbrytere, blindebrytere og termostater kan fordeles over et stort område og over flere etasjer, men kommuniserer allikevel pålitelig med hverandre. ABB bruker et maskenettverk som utnytter dekning av nettverket maksimalt, slik at selv bryteren i den andre etasjen blir nådd og utfører sine kommandoer på en hensiktsmessig og pålitelig måte.

- Uten kabler er det trådløse free@home systemet perfekt for både nybygg og modernisering. Ved modernisering av boliger bytter man eksisterende dimmer med den trådløse free@home dimmeren og får alle funksjonene som systemet har.
Systemet kan settes i drift på en rask og kostnadsbesparende måte. Konfigurasjon og drift er like enkelt som å surfe på Internett - takket være appen som følger med systemet. Du trenger ikke ekstra programvare. Den første konfigurasjonen blir utført av elektriker. Senere innstillinger og justeringer kan utføres av huseier via datamaskin eller nettbrett, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle