Fremtidens smarte bygg

 
Fremtidens smarte byggIllustrasjonsbilde / Shutterstock
Snart er det klart for interessant konferanse i regi av NFA. Hvilke krav stilles til byggautomatisering i fremtidens smarte bygg?

Konferansen «Fremtidens Smarte Bygg» arrangeres den 25. – 26. november i DNB-bygget, Solheimsviken i Bergen.

Mer effektiv og miljøvennlig energibruk er i fokus både hos myndigheter, leverandører, konsulenter og byggeiere. Krav til mer miljøvennlige bygg og effektiv energibruk gir større fokus på bruk av automatiserte løsninger, energianalyser og utforming av energisystemene.

Arrangør av konferansen er NFA, Norsk Forening for Automatisering. Her vil man belyse ulike sider ved bruk av teknologi i byggenæringen; automatiserte løsninger, energibruk og potensial for effektivisering, samt brukererfaringer fra drift av moderne bygg.

Konferansen passer for aktører, fagpersoner og beslutningstakere innenfor byggautomatisering, leverandørindustri, byggeiere, myndigheter, arkitekter og konsulentmiljøer samt forsknings- og utdanningsinstitusjoner.

Program og praktiske opplysninger

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår