Fremtidsrettet satsning hos Erichsen & Horgen

 
Fremtidsrettet satsning hos Erichsen & Horgen
For å møte fremtiden er innovasjon og utvikling vesentlige faktorer, og derfor styrker Erichsen & Horgen seg ytterligere på tidligfaserådgivning.

Tilpasset morgendagens bygg
- I et samfunn med stadig høyere krav om miljøvennlige bygg er vi nødt til å tenke nytt hele tiden. Vi har lyst til å gi innovasjon enda større plass, utvikle oss, og tilpasse oss morgendagens utfordringer. Spesielt viktig er det å gjøre oss enda mer tilgjengelige i tidligfase-stadiet av byggeprosjekter. I forbindelse med dette ønsker vi å bygge opp en ny seksjon som har fokus på tidligfase, solenergi, dagslys og fasader, sier daglig leder Arne Jorde i en pressemelding.

Arnkell. J. Petersen var det naturlige valget da vi skulle finne leder for den nye seksjonen. Seksjonen for inneklima og energi, som Arnkell leder i dag, skal fortsette som før, men med en ny leder.

- Arnkell er en svært viktig ressurs for oss. Han har i løpet av de siste 10 årene bygget opp et av Norges største fagmiljø innen inneklima, daglys og energi. Dette tar han med seg når han nå går inn i en ny rolle med større fokus på innovasjon og tidligfase.

Med Arnkell i spissen
Med seg på laget får Petersen 3-4 fageksperter. Sammen skal de jobbe tettere på prosjektene fra start.

- Vi har de siste årene fått et økt fokus på dagslys og fasadeutforming. Ved å komme tidlig inn i prosjektene, hvor arkitekt og rådgivergruppe utvikler en felles visjon, ser vi innovative løsninger som gir gode bygg å oppholde seg i.

I forbindelse med at Petersen nå skal over i annen rolle, settes jakten i gang etter hans arvtaker som seksjonsleder for inneklima og energi.

- Det har vært utrolig gøy å være med på å bygge en spesialistgruppe innen energi, dagslys, bygningsfysikk og miljø, fra 3 til 25 medarbeidere som alle har et brennende engasjement for faget. Seksjonslederen vi søker etter vil komme til et kompetent og godt miljø. Sammen skal vi bygge videre på den sterke posisjonen vi har, til det beste for våre kunder, sluttbrukere og miljøet.

Nye mulighetsrom
- Vi er i vekst og legger masse krefter inn i å videreutvikle kompetansen vår både internt og i prosessen vi skal inn i med å få på plass en ny seksjonsleder for inneklima og energi. Den nye lederen skal jobbe tett med Arnkell og bidra til både å utfordre og sørge for at Erichsen & Horgen er rustet til å møte morgendagens krav og muligheter, avslutter daglig leder Arne Jorde.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår