Frigotech innlemmes i Nordic Climate Group

 
Frigotech innlemmes i Nordic Climate GroupBildet: Thomas Nyström, administrerende direktør i Frigotech.
SVERIGE: Nordic Climate Group styrker sin posisjon i Stor-Stockholm gjennom oppkjøpet av Frigotech. Frigotech fokuserer på kommersiell kjøling og utfører service, installasjoner, samt vakt og overvåking til blant annet dagligvarebutikker, farmasøytisk industri og lager.

Selskapet har lang erfaring med kjøleteknologiløsninger med CO2 (karbondioksid) og har historisk eksportert både komponenter og kjølespesialister til store deler av verden. 

Frigotech er et velkomment og viktig tilskudd til Nordic Climate Group, og befester dermed sin posisjon som Nordens ledende aktør innen energieffektive og holdbare klimaløsninger. Frigotech ble etablert i 1986 og er godt innarbeidet i Stockholmsregionen. Selskapet omsetter for 29 millioner svenske kroner og har dag 14 ansatte. 

Uvurderlig kunnskapsbank

– Å bli med i Nordic Climate Group er et betydelig og viktig steg for Frigotech. Gjennom å bli en del av gruppens omfattende nettverk av spesialister og eksperter innen kjøling, får vi tilgang til en uvurderlig kunnskapsbank og erfaringsutveksling. Dette føles spesielt viktig i en tid da bransjen står overfor en overgang til naturlige kjølemidler. Dette gjør at vi kan vokse og styrke tilbudet vårt om å levere bærekraftige løsninger av høy kvalitet til kundene våre sier Thomas Nyström, administrerende direktør i Frigotech. 

Grunnlaget for Nordic Climate Groups virksomhet er en sterk lokal markedsposisjon. Dette betyr at Frigotech, i likhet med de andre selskapene i gruppen, fortsetter å jobbe med sitt lokale varemerke, tidligere eiere forblir i sine roller og nåværende virksomhet, samt at kundeoppdrag prioriteres. Tidligere har Stockholmselskapene El-, och kylservice, Kylgruppen, Kylmästarna, Labkyl og TIMAB blitt en del av Nordic Climate Group. 

Imponerende historie

– Dette oppkjøpet er et betydelig skritt for Nordic Climate Group og styrker posisjonen vår i Stockholm samtidig som vi utvider tjenestetilbudet vårt. Frigotech har en imponerende historie, ikke minst innen CO2, og et sterkt omdømme innen kommersiell kjøling. Vi ser frem til å integrere deres kompetanse og ressurser i virksomheten vår, sier Mikael Anjou, sjef for Nordic Climate Group Sverige.

- Nordic Climate Group har som fokus å hjelpe kundene med å minske miljøpåvirkningen og maksimere energieffektiviteten. Planen er å fortsette å bygge et ledende selskap i Nord-Europa med sterk vekst både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp, sier Anjou avslutningsvis.

Om Nordic Climate Group:

Nordic Climate Group er en ledende aktør innen kjøl-, varme- og energieffektive installasjoner med mål om å være en klar rollemodell innen bærekraftige klimaløsninger. Vi tar det overordnede ansvaret fra idé, prosjektering, installasjon og levering til vedlikehold og service.
Konsernet ble dannet i 2021 og består nå av 80 lokale virksomheter og har mer enn 1550 ansatte. Nordic Climate Group eies av en bred gruppe gründere og ansatte sammen med Altor Fund V.

Om Frigotech:

Frigotech fokuserer på kommersiell kjøling og utfører service, installasjoner, samt vakt og overvåking til blant annet dagligvarebutikker, farmasøytisk industri og lager. Selskapet har lang erfaring med kjøleteknologiløsninger med CO2 (karbondioksid) og har historisk eksportert både komponenter og kjølespesialister til store deler av verden. Frigotech ble etablert i 1986 og er godt innarbeidet i Stockholmsregionen. Selskapet omsetter for 29 millioner svenske kroner og har dag 14 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår