Frister med storslagent spa-anlegg

 
Frister  med storslagent spa-anleggBildet: KAM-leder i Purus, Lars Andre Røkke er godt fornøyd at Purus ble valgt som leverandør av komplette slukløsninger både for det nye storkjøkkenet og det store spa-anlegget. Foto: Purus
Høsten 2020 åpner Miklagard hotell dørene. Hotellet ligger ti minutters kjøring unna flyplassen på Gardemoen, og utbyggerne mener hotellet vil skille seg kraftig ut fra eksisterende hoteller i regionen.

Av Odd Borgestrand

- Det som skal kjennetegne hotellet blir den høye graden av personlig service som møter gjestene. Én ting er at gjestene møtes av et av de største spa-anleggene i Stor-Oslo, moderne og fleksible kurs og konferanse-lokaler og beliggenhet som nærmeste nabo til Norges beste golfbane. Vel så kjennetegnende for hotellet blir de helt spesielle omgivelsene, sier administrerende direktør Sondre Prestegard i Haut Nordic AS, som eier Miklagard hotell.

Det er en stolt KAM-leder i Purus, Lars Andre Røkke som i en pressemelding kan fortelle at nettopp Purus i samarbeid med Rørteft AS er valgt som leverandør av komplette slukløsninger både for det nye storkjøkkenet og det store spa-anlegget.
- Vi leverer tett opp til 30 industribrønner og -renner på storkjøkken og ytterligere 34 ulike PR100-renner til Spa-anlegget, forteller han.

Prosjektleder Bård Vedvik i Rørteft understreker at det midt i Korona-tiden har vært svært viktig med god planlegging og gjennomføring.
- Det nærmer seg slutten av prosjektet og etter sommeren skal det meste være klart fra vår side, sier Vedvik og legger til at forutsetningene for en slik suksess er leveranser i rett tid. Spesielt når prosjektene er så store om i tilfelle med Miklagard, understreker han.

Bildet: Myklagard hotell skal etter planen åpne sine dører i oktober i år, og presenterer et stort både innvendig og utvendig spa-anlegg.  Illustrasjon: Haut Nordic AS

Fakta:

Miklagard hotell har en kostnadsramme på 700 millioner kroner. Hotellet vil ha 500 rom, med spa både ute og inne. Den store konferansesalen har kapasitet på 800 personer, og hotellet ligger i umiddelbar nærhet til golfbane. Hotellet kan også by på 300 innendørs parkeringsplasser. Tomtearealet er på 11 dekar.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår