Fronter bærekraft og innovasjon

 
Fronter bærekraft og innovasjonBildet: "Lisa" , konvektor fra Lyngson, passer godt i bygg med begrenset plass men stort effektbehov, som for eksempel vindusfasader med lave brystningshøyder
VVS DAGENE 2022: - Lyngson kommer under årets VVS-dager til å ha høyt fokus på bærekraft, innovative og energiøkonomiske produkter. Dessuten må det jo markeres at bedriften er 40 år!

Av Bjørn Laberg

Det sier distriktssjef i Lyngson AS, Bjørn Solem, til VVS aktuelt.

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Lyngson er en av de ledende aktørene i det norske markedet innen radiatorer, konvektorer og varmetak for vannbåren varme. Lyngson tilbyr alt fra standardradiatorer til integrerte takpaneler og et stort utvalg konvektorer både med og uten vifter. I tillegg til selv å utvikle og produsere panelradiatorer, takpaneler, ribberør og listradiatorer på fabrikken i Latvia, er Lyngson eneleverandør for flere ledende europeiske produsenter av konvektorer og designradiatorer.

- Lyngson startet i 2020 byggingen av Latvias største solcellepark, som forsyner vår fabrikk med solenergi. Målet at solcellene skal produsere store deler av elektrisiteten som behøves for å produsere det store utvalg av kvalitetsradiatorer, sier Solem.
Disse solcellepanelene generer nesten 500,000 Kwt grønn energi årlig, som igjen vil kutte det årlige Co2 utslippet med 141,000 kg.

Han forteller videre at Lyngson under messa også kommer til å vise frem det store mangfoldet på produktsiden.
 - Vi vil også kommunisere hvor fleksible og tilpasningsdyktige vi er, når det kommer til å finne løsninger som rørleggeren etterspør. Det være seg en radiator med spesiell farge, eller at de trenger en radiator med tilkobling som ikke er standardisert, sier Solem.

Etter år med pandemi og avlyste messearrangement, ser Lyngson frem til å stille på VVS-bransjens viktigste møteplass igjen.

- Vår forventning til messen er at det kommer mye folk som er interessert i faget, og som ønsker å bygge energiøkonomisk. Vi opplever at miljø og bærekraft har høyt fokus i store deler av bransjen. Likevel registrerer vi at ikke alle tiltakshavere og byggherrer er villige til å betale ekstra for bærekraftige og miljøvennlige produkter, sier Solem avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår