Fronter «Buildings as a Grid» på Eliaden

 
Fronter «Buildings as a Grid» på EliadenFoto av energistyringsselskapet Eaton sin utstilling fra Eliaden 2019.
Eaton vil på Eliaden 2022 presentere sin «Buildings as a Grid»-satsning – et initiativ som handler om å knytte bygg tettere sammen med strømnett og optimalisere egen energiproduksjon og styring.

Eliaden 2022 arrangeres 31. mai til 2. juni på en av Norges største fagmesser, Nova Spektrum i Lillestrøm.

En av fagmessens største utstillere, energistyringsselskapet Eaton, vil på sin stand fortelle om og demonstrere sin ambisiøse «Buildings as a Grid»-satsning, som består av tjenester, programvare og maskinvare som legger til rette for innovativ energistyring i bygg.

  • Building as a Grid-satsningen er en helthetlig tilnærming for å hjelpe eiere av bygg med å ta i bruk fremtidsrettede energiløsninger og systemer. Fremover vil bygg i enda større grad gå fra å kun hente energi fra nettet, til å bli viktige energiprodusenter som kan støtte og samhandle med strømnettet. Vår lagring- og styringsteknologi har en nøkkelrolle i denne utviklingen, som både kan redusere behovet for investeringer i kraftnettet, motivere til mer fornybarproduksjon og bidra til å styrke nettets robusthet, sier Jon Helsingeng, som leder Eaton i Norge.
  • Vi gleder oss til å treffe nye og kjente i bransjen igjen, og fortelle mer om vår nyeste teknologi og mulighetene det skaper for elektrobransjen, avslutter Helsingeng.

I tillegg til å ha fokus på fremtidsrettet energistyring i bygg, vil Eaton fortelle og vise hvordan trådløs smarthusteknologi brukes i grunninstallasjoner i nye boliger, samt el-sikkerhetsløsninger som nye boligskap, UPSer og nødlys.

Illustrasjon: Building as a Grid satsning fra Eaton.

På standen vil det være konkurranser med flotte premier, mat og drikke.

Eaton har stand D02-11.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår