Fronter effektiv vannsparing og fransk design

 
Fronter effektiv vannsparing og fransk designBildet: Delabie kan nå levere en serie modeller belagt med sort matt Teflonbelegg, som gir flott design
VVS-DAGENE 2022: - Vi vil under VVS-dagene fronte viktigheten av at våre dusjsystemer og servantarmaturer er produsert og designet for effektiv vannsparing. Vannmangel og høye strømpriser i Norge gjør jo dette svært aktuelt, sier Frode Fardal i Vestnor Teknikk AS.

Av Bjørn Laberg

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Egersund-baserte Vestnor Teknikk AS har siden 1984 vært en betydelig leverandør i det norske nisjemarkedet for VVS- teknisk utstyr til offentlige og private bygg og anlegg. Bedriftens innovative produkter innbefatter bla. elektroniske dusjsystemer, servantarmatur og uknuselig wc for bruk i eksempelvis skoler, idretts- og svømmehaller og institusjoner.

- I år har vi med oss en stor nyhet til Lillestrøm, fra vår franske leverandør, Delabie. Delabie leverer blant annet rustfritt sanitærutstyr som WC, servant, urinal etc. De kan nå levere en serie modeller belagt med sort matt teflonbelegg, som gir flott design. Teflonbelegg er også mye mer motstandsdyktig mot skraper og kjemikalier enn vanlig lakk og pulverlakk, sier Fardal til VVS aktuelt.

- Ettersom det nå er fire år siden forrige VVS-dagene, har vi store forventninger til årets messe. Angående markedssituasjonen, opplever vi nå en økning i henvendelser og bestillinger. Dette håper vi betyr at vi er på god vei ut av Covid-perioden, som satte en del prosjekter på vent. Vi har for øvrig ansatt tre nye distriktsansvarlige i løpet av Covid-perioden, noe som bekrefter at vi har stor tro på våre produkter og markedsutsiktene fremover, avslutter Frode Fardal i Vestnor Teknikk AS.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår