Fujitsu lanserer LZ Extreme

 
Fujitsu lanserer LZ ExtremeFujitsu LZ Extreme
Fujitsu er Norges hurtigst voksende varmepumpemerke. I 2015 startet de utviklingen av sin nye toppmodell med et ambisiøst mål.

Å utvikle en varmepumpe som går helt til topps både på ytelse, besparelse og komfort! Nå er produktet endelig lansert og fasiten viser at LZ Extreme kombinerer markedets råeste ytelse med det laveste lydnivået i normal varmedrift - både ute og inne!

Et marked i rivende utvikling
Varmepumper har vært gjennom en rivende teknologisk utvikling de siste årene. Det er et kontinuerlig kappløp mellom produsentene for å levere den høyeste effekten og den beste besparelsen. Samtidig stiller brukerne stadig høyere krav til høy komfort og lavt lydnivå.

Markedets beste ytelse når du trenger det
Fujitsu LZ Extreme 12 modellen gir en effekt på hele 7,4 kW og avgir fantastiske 4,87 kW ved -15ºC. Det gjør den rå og overlegen i forhold til konkurrerende nordiske modeller. I tillegg garanterer vi for full drift helt ned til -30ºC, så selv om du ikke får start på bilen har du det uansett godt å varmt inne i boligen

Optimal energibesparelse under kalde forhold
For å kunne oppnå denne ytelsen har Fujitsu brukt ekstra kraftige komponenter. LZ Extreme benytter en helt ny type “Twin Rotary” kompressor med større kapasitet en konkurrerende modeller. I tillegg er størrelsen på varmeveksleren doblet og sirkulert luftmengde er øket med hele 13%.

LZ Extreme benytter langt kraftigere komponenter som resulterer i lavere belastning på selve varmepumpen samtidig som en oppnår en vesentlig høyere effekt og energi besparelse enn dagens nordiske modeller både ved normal vinterdrift og under ekstremt kalde forhold.

Fujitsu LZ Extreme har oppnådd topp rangeringen A+++ på årsvarme for både varme og kjøling og har en SCOP på 5.31 og SEER 9.51

LZ Extreme har innebygget bevegelses sensor som detekterer om der er mennesker i rommet og automatisk senker temperaturen når du forlater rommet. Dette gir en ytterligere besparelse - helt automatisk.

Markedets laveste lydynivå ved varmedrift
Lydnivået og komfort er stadig viktigere faktor for våre kunder. Det ble derfor sterkt fokus i prosjektet på å sikre at den ekstreme ytelsen ikke skulle gå på akkord med hverken støynivå eller varmespredning. Ved å øke bredde og diameter på viftetrommel så har Fujitsu klart å oppnå klassens laveste lydnivå i forhold til sirkulert luftmengde både ved stort og moderat varmebehov.

Den ekstra kraftige kompressoren gjør at varmepumpen jobber lett - selv når det er stort varmebehov og streng kulde ute. Dette gjør at lydnivå fra utedelen også er lavest i klassen!

Stilrent design for alle typer bomiljø
LZ Extreme kombinerer rå ytelse og optimal energibesparelse i et lekkert og stilrent design som passer godt inn i alle typer bomiljø.

Modellen kommer i 3 størrelser 09/12/14 og er tilgjengelig i Norge fra vårt lager fra September 2016

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår