Fusjonerer til ABK-Qviller

 
Fusjonerer til ABK-QvillerAdministrerende direktør Daniel Mark Kristensen i ABK-Qviller. (Foto: ABK-Qviller).
Selskapene ABK as og Theodor Qviller as fusjonerte til ABK-Qviller 30. august. Nå blir de 125 ansatte med over 600 millioner kroner i omstning.

 – Samlet er vi 125 ansatte med en årlig omsetning på over 600 millioner kroner. ABK-Qviller er en del av NIBE Industrier AB med 16 600 ansatte og 22 milliarder svenske kroner i omsetning. Det gir våre kunder fordelen av et spesielt omfattende produktspekter og bred systemforståelse, sier administrerende direktør Daniel Mark Kristensen i ABK-Qviller AS i en pressemelding.

7 500 lagerførte produkter

Ansatte i Qviller har allerede sittet hos ABK på Brobekk i Oslo i noen måneder. Qviller leverer mest til aktører innen ventilasjon- og kuldebransjen, mens ABKs største kunder finnes blant rørleggere, entreprenører og elektroinstallatører.

– Etter oppkjøpet av varmedistributøren Variant VVS i 2018 og nå Qviller, kan kunder av oss i ABK-Qviller velge blant 7 500 lagerførte produkter og reservedeler distribuert fra vårt 10 000 kvadratmeter store lager på Brobekk i Oslo, poengterer Kristensen i meldingen.

Qviller ble etablert i 1948 og er en erfaren og profilert distributør av utstyr for klimakjøling, befukting, avfukting og varmepumper. Foruten distribusjon av SAMSUNG varmepumper og aircondition har selskapet hatt stor suksess med adiabatiske kjølesystemer og befuktere fra Condair. Etterspørselen etter TQC condensing units og små tradisjonelle kjøleprodukter fra Airwell er fortsatt god.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår