Går fra Armaturjonsson til GROHE

 
Går fra Armaturjonsson til GROHEBildet: Marie Kristine Kolbu (t.v.) er på plass som ny markedssjef i Grohe Norge, og blir her ønsket velkommen av Anne Øiseth, leder for Lixil EMENA Norge.
Etter ti år i selskapet Armaturjonsson, er Marie Kristine Kolbu klar for nye utfordringer som markedssjef i GROHE Norge.

– Dette er en mulighet jeg ikke kunne la gå. Det blir utrolig spennende å jobbe med en så stor aktør og bransjeleder som GROHE, og jeg gleder meg til å ta med meg en god dose stå-på-vilje inn i selskapet, sier den nye markedssjefen.

Kolbu kommer fra stillingen som markedssjef i Armaturjonsson, et selskap som jobber med produkter og systemer for distribusjon av all type vann, samt varme og kjøling innendørs i boliger og næringsbygg. Rørbransjen er dermed ikke ny for askerbøringen, noe Grohe setter pris på.

– Vi er utrolig fornøyde med å få Marie på laget. Hun har lang erfaring fra bransjen, som gir en viktig forståelse av landskapet og Grohes posisjon. Samtidig tar hun fatt på nye utfordringer og oppgaver med et stort smil, og vi ser frem til å sammen løfte Grohes synlighet i markedet ytterligere, sier Anne Øiseth, leder for Lixil EMENA Norge.

Bærekraftskommunikasjon på agendaen

Kolbu skal være ansvarlig for all markedsføring og kommunikasjon for Grohe, og jobben vil gå ut på å øke selskapets synlighet gjennom alt fra kampanjer i sosiale medier til messer og bransjeblader. Det er likevel spesielt én ting Kolbu ser frem til å løfte frem.

– Grohe har gjort mye for å kunne tilby bærekraftige løsninger til både forbrukere og rørleggere. Co2-nøytral produksjon, reduksjon av plastemballasje og smarte løsninger for å spare vann er bare noen av tiltakene. Det er noe jeg gleder meg til å snakke mer om, sier Kolbu.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår