Går inn i Oslofjord Varme

 
Går inn i Oslofjord VarmeVi er fornøyd med å kunne gjøre en slik langsiktig investering sammen med to likesinnede partnere som Infranode og Mirova, sier KLPs direktør for strategisk aktivaallokering, Harald Koch-Hagen.
KLP, Infranode og Mirova kjøper det norske fjernvarmeselskapet Oslofjord Varme.

- Investeringen bidrar til vår satsing på bærekraftige investeringer og ønsket om å finne attraktive investeringsmuligheter som preges av stabilitet og forutsigbarhet for våre pensjonskunder. Vi er fornøyd med å kunne gjøre en slik langsiktig investering sammen med to likesinnede partnere som Infranode og Mirova, sier KLPs direktør for strategisk aktivaallokering, Harald Koch-Hagen.

Oslofjord Varme bygger, eier og drifter fjernvarmenettverker i to konsesjonsområder i Bærum, et på Fornebu/ Lysaker og et i Sandvika-området. Selskapet er også deleier i to andre fjenrvarmeselskaper: Drammen Fjernvarme (50 prosent) og Fredrikstad Fjernvarme (35 prosent).

KLP vil da eie 15 prosent av aksjene i selskapet og et Infranode og Mirova skal eie 42,5 prosent hver.  Selgeren er Icon Infrastructure.

Oslofjord Varme har operert fjernvarme i Bærum siden 1989. Selskapet har en produksjonskapasitet på ca. 308 MWh og nettverket for levering av varme og kjøling, med en total lengde på 119 kilometer..

- Oslofjord Varme har en sterk organisasjon som er godt posisjonert til å levere samfunnsviktige tjenester på en bærekraftig måte i et marked som vokser. Vi er fornøyd med at vi som eiere kan hjelpe selskapet å forsterke sin posisjon som et av markedets ledende aktører innen fjernvarme og kjøling, sier Koch-Hagen i KLP.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår