Går inn i Oslofjord Varme

 
Går inn i Oslofjord VarmeVi er fornøyd med å kunne gjøre en slik langsiktig investering sammen med to likesinnede partnere som Infranode og Mirova, sier KLPs direktør for strategisk aktivaallokering, Harald Koch-Hagen.
KLP, Infranode og Mirova kjøper det norske fjernvarmeselskapet Oslofjord Varme.

- Investeringen bidrar til vår satsing på bærekraftige investeringer og ønsket om å finne attraktive investeringsmuligheter som preges av stabilitet og forutsigbarhet for våre pensjonskunder. Vi er fornøyd med å kunne gjøre en slik langsiktig investering sammen med to likesinnede partnere som Infranode og Mirova, sier KLPs direktør for strategisk aktivaallokering, Harald Koch-Hagen.

Oslofjord Varme bygger, eier og drifter fjernvarmenettverker i to konsesjonsområder i Bærum, et på Fornebu/ Lysaker og et i Sandvika-området. Selskapet er også deleier i to andre fjenrvarmeselskaper: Drammen Fjernvarme (50 prosent) og Fredrikstad Fjernvarme (35 prosent).

KLP vil da eie 15 prosent av aksjene i selskapet og et Infranode og Mirova skal eie 42,5 prosent hver.  Selgeren er Icon Infrastructure.

Oslofjord Varme har operert fjernvarme i Bærum siden 1989. Selskapet har en produksjonskapasitet på ca. 308 MWh og nettverket for levering av varme og kjøling, med en total lengde på 119 kilometer..

- Oslofjord Varme har en sterk organisasjon som er godt posisjonert til å levere samfunnsviktige tjenester på en bærekraftig måte i et marked som vokser. Vi er fornøyd med at vi som eiere kan hjelpe selskapet å forsterke sin posisjon som et av markedets ledende aktører innen fjernvarme og kjøling, sier Koch-Hagen i KLP.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår