Geberit i spennende seminarprogram på Bygg Reis Deg

 
Geberit i spennende seminarprogram på Bygg Reis DegBildet: Geberit GIS systemkonsept for sanitærrom
Det Norske Byggemøtet vil i år bli presentert på fire ulike scener over fire dager (16-19 oktober), med over 200 seminarer- og konferanser.

En av de som skal presentere seg er Geberit med deres GIS systemkonsept for sanitærrom.

- Geberit skal fortelle om rehabiliteringsprosjektet på Radisson Blu Caledonien Hotell i Kristiansand hvor deres innovative løsninger bidro til en mer effektiv byggeprosess og nytt samspill mellom rørlegger- og byggfaget, skriver Bygg Reis Deg i en pressemelding.

Prosjektet ble gjennomført av Kruse Smith Entrepenør AS og Egeland Rør AS i Kristansand.

Prosjektet bidro til at byggherre, Radisson Blu Caledonien Hotell sparte 700 timer på bygging av sine baderom. Systemet som er benyttet i Europa i en årrekke gir nye fordeler for markedet. Tverrfaglig samspill og innovative løsninger bidro til økonomiske besparelser og merverdi for byggherrer i design, plassbesparelse og kvalitet.

- Vi i Bygg Reis Deg gleder oss til å løfte frem prosjektet for våre besøkende og vise at økt samspill på tvers bidrar til økt konkurransekraft og mer bærekraftige byggeprosesser, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Se video fra prosjektet her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår