Geberit lanserer allsidig toalett

 
Geberit lanserer allsidig toalett
Det nye vegghengte toalettet Geberit ONE kan høydejusteres flere år etter montering – uten at veggen trenger å åpnes opp.

 – Takket være en unik monteringsteknikk kan Geberit ONE justeres med +3 cm /–1 cm. Det gjør toalettet allsidig i bruk og gjør at det kan tilpasses alle livets faser og behov, forklarer Anne Ersnes, produktsjef synlige produkter i Geberit.

Montering og justering skjer ovenfra via hull for setefestet, noe som bidrar til å gjøre monteringen enkel.

 I tillegg til at Geberit ONE kan justeres uten at du trenger å flislegge hele baderomsveggen på nytt, kommer den også med et nytt innvendig design som bidrar til en mer effektiv rengjøring. 

Toalettet kommer nemlig helt uten skyllekant og har et asymmetriske innvendige design som gjør at vannet kommer inn i skålen fra siden og inn i en spiral. Det bidrar til å fjerne smuss og bakterier på en effektiv måte.

– Toalettets design kombinert med Geberits TurboFlush® skylleteknologi gjør at skyllingen er mer effektiv, stillegående og mer sparsom enn tradisjonelle skyllesystem. Uten skyllekant er det også mindre å rengjøre for forbruker, sier produktsjefen Anne Ersnes. 

Det vegghengte Geberit ONE toalettet kommer i to elegante utførelser, med designlokk i hvitt eller høyglanset krom. Setet er justerbart både sidelengs og i dybden.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår