Geberit leverer til høyteknologirom på Risør Hotell

 
Geberit leverer til høyteknologirom på Risør HotellF.v. Tom Arne Endresen fra Geberit, Mona Gjester Eikeland og Dag Eikeland fra Risør Hotell og Therese Skolem fra Geberit.
Sanitærprodusenten Geberit er leverandør av dusjtoalett når Risør Hotell åpner et nytt høyteknologirom. Samtidig skoleres teknologiambassadører i samarbeid med Pensjonistforbundet, med formål om å gi velvære og selvstendige liv for flere eldre.

Vi blir stadig flere eldre og det er et mål at de aller fleste skal kunne klare å bo hjemme lengst mulig og leve selvstendige liv. Nye smarte løsninger og hjelpemidler utvikles kontinuerlig, men er i liten grad tilgjengelige for utprøving og testing før man faktisk ikke klarer seg hjemme lenger.

Pensjonistforbundet tar derfor grep og skolerer teknologiambassadører på Risør Hotell. Hotellet har med støtte fra Innovasjon Norge laget et høyteknologisk rom med multimedia-teknologi, der det er arrangert kurs for blant annet teknologiambassadørene. Hotellet har fått med seg mange leverandører på å fylle rommet med gode løsninger.

– Vi er opptatt av å fremsnakke velferdsteknologi og minske barrierene for bruk som kan bidra til en enklere hverdag og ikke minst overskudd til å leve gode aktive liv både fysisk, mentalt og sosialt, sier Unni Olimb fra Pensjonistforbundet.

Et av produktene som vises fram er moderne dusjtoaletter.

– Folk synes jo dusjtoalettet var helt fantastisk. Det gjør toalettbesøket enklere og gir økt velvære. Så er det også nydelig med varme i setet og dempet lys, som oppleves som luksus, sier Olimb.

Geberit har bidratt med totalt seks dusjtoaletter på Risør Hotell.

– Toalettbesøket er kanskje en av de mest personlige og krevende situasjonene for mange å ikke klare på egen hånd. Et dusjtoalett bidrar til å løse dette og kanskje minst like viktig, det gir samtidig en helt annen velværefølelse enn man får ved bruk av vanlige toaletter, siden rengjøringen foregår med rennende friskt vann, sier Katharina Sølvberg fra Geberit.

Besøkende som ønsker å prøve høyteknologirommet kan ta kontakt med hotellet.

– Vi er glade for å ha dette tilbudet og vil gjerne arrangere flere møteplasser der eldre og andre nysgjerrige kan komme og prøve ut hvilke muligheter som finnes. Man kan også leie seg inn på disse rommene selv, det koster ikke mer enn vanlige hotellrom. Med tanke på de positive tilbakemeldingene vi har fått er jeg overbevist om at dette er en framtid som kommer mer og mer. Så kom og se på fremtidig mulighet for ditt hjem hos oss, sier hotelldirektør ved Risør Hotell Dag Eikeland.


Dusjtoalettet er berøringsfritt og lokket åpnes med et vink. To vannrør vasker deg ren.


Trykket på strålene styres med fjernkontroll på veggen. Alt forklares enkelt og tydelig for de som ønsker å prøve.


Alt finnes på Risør Hotell. Foto: Geberit.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår