Geberit Monolith toalettmodul

 
Geberit Monolith  toalettmodulMed en dybde på bare 2,5 cm lager avstandsrammen nok plass til å gjøre det unødvendig å åpne vegger.
Med en avstands- ramme kan du instal- lere Geberit Monolith toalettmodul – selv med vanntilkobling på midten bak. Pådriveren for denne løsningen var en kunde

Geberit Monolith toalettmoduler er konstruert slik at de kan installeres i stedet for en synlig sisterne. Tidligere var det en forutsetning at vanntilkoblingen ikke var plassert bak på midten. I slike tilfeller måtte rørleggeren åpne veggen for å installere tilkoblingen. Slik er det heldigvis ikke lenger.

Det hele begynte for noen år siden, da en rørlegger viste frem sin selvbygde rammekonstruksjon for en av Geberits tekniske rådgivere: – Når jeg må installere en Monolith der vanntilkoblingen er plassert bak på midten, kan jeg lage plass til koblingene og den armerte, flettede slangen med denne rammekonstruksjonen, fortalte han stolt. Kort tid etter tok den tekniske rådgiveren kontakt med utviklerne bak Monolith-modulen og beskrev rammen for dem. Produktteknikerne forklarte at de hadde vurdert en slik konstruksjon under utviklingen av Monolith, men at de antok at det ikke ville være noen etterspørsel etter den.

Rørleggerens selvbygde løsning viste at de hadde tatt feil. Derfor tilbyr Geberit nå en avstandsramme med en dybde på 2,5 cm til sine Monolith-moduler. Denne avstandsrammen kan bearbeides og skjæres til riktig størrelse på stedet, og kan brukes med samtlige modeller (H101, H114 og Monolith Plus).

Kunnskapsdeling
Geberit får regelmessig ideer og innspill fra eksperter. De fører ofte til bedre produkter og enda mer all- sidige løsninger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår