Geberit Norge satser på varemerkene Geberit og Porsgrund – faser ut Ifö

 
Geberit Norge satser på varemerkene Geberit og Porsgrund – faser ut Ifö- Ved å ta ut Ifö-varemerket fra vårt sortiment, reduserer vi kompleksitet for våre kunder knyttet til blant annet logistikk, sier Tor Martin Garsjø, administrerende direktør i Geberit Norge.
Geberit Norge har besluttet å fokusere på varemerkene Geberit og Porsgrund fremover. Som en konsekvens vil ikke lenger varemerket Ifö selges på det norske markedet fra 1. januar 2022.

Reservedeler vil fortsatt være tilgjengelig for alle Ifö-produkter.

– Bakgrunnen for endringen er at Porsgrund over tid har hatt en sterkere salgsutvikling og en høyere merkevarekjennskap i det norske markedet. Ved å ta ut Ifö-varemerket fra vårt sortiment, reduserer vi også kompleksitet for våre kunder knyttet til blant annet logistikk, sier Tor Martin Garsjø, administrerende direktør i Geberit Norge, i en pressemelding.

Hovedproduktene i Ifö-sortimentet vil bli overført til Porsgrund-varemerket og vil beholde sitt etternavn – Porsgrund Spira, Porsgrund Spira Art, Porsgrund Sign, Porsgrund Sign Art og Porsgrund Next.

– I 2020 lanserte vi baderomsmøbler, servanter og vegghengte toaletter innenfor Geberit-varemerket, og vi ser et potensiale for et enda bedre gjennomslag i markedet ved å investere vår markedskommunikasjon på to og ikke tre varemerker, sier Garsjø.

De synlige produktene innen varemerkene Geberit og Porsgrund vil i sum utgjøre en komplett produktportefølje i ulike markedssegmenter – fra prisgunstige prosjektmodeller og en stor produktbredde i det midtre segmentet til premium produkter inkludert Aqua Clean-dusjtoaletter.

- Med et produktsortiment både bak og foran veggen vil kunder kunne få attraktive løsninger for installasjon, planlegging og utforming som skaper det komplette baderom med unike funksjoner og varighet, sier Garsjø avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår