Geberit på eksklusiv Forbes-liste

 
Geberit på eksklusiv Forbes-listeBildet: Arne Håkon Burdal, administrerende direktør i Geberit AS. Foto: Bjørn Laberg
Geberit er rangert på 18. plass av Forbes Global 2000 årlige rangering av topp 2000 selskaper i verden, utført av Forbes magasinet

Forbes media og Statista, Inc. gjennomførte en global undersøkelse med 15 000 deltakere som evaluerte selskapene etter dimensjonene: troverdighet, ærlighet, sosialt ansvar, selskapet som arbeidsgiver og utførelsen av selskapets produkt eller tjenester.

LES MER: Her er listen over verdens best ansette selskaper

- Det er alltid hyggelig å arbeide i et solid firma som år etter år gjør det godt på forskjellige kåringer, men det viktigste er relasjonene som vi har til våre kunder og det arbeidet vi gjør for å bringe gode sanitær-løsninger til det norske markedet. Kvalitet i sanitærinstallasjoner handler både om gode produkter og flinke fagfolk og Geberit har stort fokus på opplæring i bruk av våre sanitærsystemer, og en helhetstenking både foran og bak veggen, sier Arne Håkon Burdal administrerende direktør i Geberit AS.

Om Geberit:

Den globale Geberit gruppen er ledende i Europa innen sanitærprodukter. Geberit opererer som en integrert gruppe med meget sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, noe som gir en unik merverdi når det gjelder sanitærteknologi og baderomsporselen. Produksjonsnettverket omfatter mer enn 30 produksjonsanlegg. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Med mer enn 12 000 ansatte i over 50 land, genererer Geberit et nettosalg på CHF 2,8 milliarder i 2016. Geberit aksjer er notert på SIX Swiss Exchange, siden 2012 Geberit aksjen har vært inkludert i SMI (Swiss Market Index).
Administrerende direktør i Norge er Arne Håkon Burdal

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår