Geberit på eksklusiv Forbes-liste

 
Geberit på eksklusiv Forbes-listeBildet: Arne Håkon Burdal, administrerende direktør i Geberit AS. Foto: Bjørn Laberg
Geberit er rangert på 18. plass av Forbes Global 2000 årlige rangering av topp 2000 selskaper i verden, utført av Forbes magasinet

Forbes media og Statista, Inc. gjennomførte en global undersøkelse med 15 000 deltakere som evaluerte selskapene etter dimensjonene: troverdighet, ærlighet, sosialt ansvar, selskapet som arbeidsgiver og utførelsen av selskapets produkt eller tjenester.

LES MER: Her er listen over verdens best ansette selskaper

- Det er alltid hyggelig å arbeide i et solid firma som år etter år gjør det godt på forskjellige kåringer, men det viktigste er relasjonene som vi har til våre kunder og det arbeidet vi gjør for å bringe gode sanitær-løsninger til det norske markedet. Kvalitet i sanitærinstallasjoner handler både om gode produkter og flinke fagfolk og Geberit har stort fokus på opplæring i bruk av våre sanitærsystemer, og en helhetstenking både foran og bak veggen, sier Arne Håkon Burdal administrerende direktør i Geberit AS.

Om Geberit:

Den globale Geberit gruppen er ledende i Europa innen sanitærprodukter. Geberit opererer som en integrert gruppe med meget sterk lokal tilstedeværelse i de fleste europeiske land, noe som gir en unik merverdi når det gjelder sanitærteknologi og baderomsporselen. Produksjonsnettverket omfatter mer enn 30 produksjonsanlegg. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Sveits. Med mer enn 12 000 ansatte i over 50 land, genererer Geberit et nettosalg på CHF 2,8 milliarder i 2016. Geberit aksjer er notert på SIX Swiss Exchange, siden 2012 Geberit aksjen har vært inkludert i SMI (Swiss Market Index).
Administrerende direktør i Norge er Arne Håkon Burdal

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle