#Geomatikknørd - Geomatiker, Oslo

 
#Geomatikknørd - Geomatiker, Oslo
Vil du arbeide på spennende og komplekse oppdrag i et stort, tverrfaglig miljø? Har du god forståelse for geomatikkfaget? Og kan du utføre datafangst med høy kvalitet? Da kan dette være neste skritt i din karriere!

Søknadsfrist: 07 March 2021 - Norway - Sted: Oslo - Water

BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON FOR GEOMATIKK

Seksjonen består i dag av 10 medarbeidere med base i Oslo såvel som Fredrikstad. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt. Vi har også et nært samarbeid med COWIs øvrige fagmiljøer, og arbeider med datafangst for prosjektering knyttet til vann, industri, bygninger, samferdsel og byutvikling. Hovedvekten av oppdragene er på Østlandet, men vi ser hele landet som vårt arbeidsmarked og en del reisevirksomhet må regnes med.
 
VÆR MED Å UTFORME FREMTIDEN I ET GLOBALT TEAM AV EKSPERTER
I denne stillingen vil du være en del av vårt globale team av eksperter med fokus på det norske markedet. Du vil arbeide tett sammen med seksjonsleder på geomatikk, øvrige kollegaer i geomatikkmiljøet og tverrfaglig med alle COWIs disipliner gjennom arbeid i prosjekter. Din hovedoppgave i teamet vårt vil være datafangst i felt samt bearbeiding og tilrettelegging av egne data til prosjekt for både interne og eksterne kunder.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

  • Innmåling og laserscanning for prosjektering
  • Etablering og beregning av fastmerkenett
  • Bearbeiding, vektorisering, modellering og analyse av innmålte data og punktskyer
  • Kvalitetssikring av målinger og grunnlagsdata for prosjektering

COWI er ledende innenfor vårt felt, fordi vi har ansatte som er ledende innenfor sine felt. I COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i utformingen av fremtidens samfunn. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag til dag til å bygge opp din kompetanse gjennom spennende prosjekter.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være ansvarsbevisst og effektiv, kunne jobbe i tidvis krevende fysiske miljø, håndtere flere oppgaver samtidig samt håndtere press og raske endringer.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Bachelor eller Master innen geomatikk
  • Erfaring med bruk av totalstasjon, GNSS og tilhørende programvare
  • Erfaring med 3D laserscanning
  • Behersker programvare som Novapoint, Gemini Terreng, AutoCAD/Civil 3D, ArcGIS, FME, Cyclone og 3D-Reshaper

Følgende vil være et krav:

  • Du har førerkort klasse B som et minimum
  • Du kan uttrykke deg godt, både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

 
HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Kjell E. Skullerud (seksjonsleder geomatikk) på telefon +47 476 79 355.

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår