Gir råd om regelverk, standarder og risikovurderinger

 
Gir råd om regelverk, standarder og risikovurderingerBildet: Stig Rath
Stig Rath er ekspert på lover, forskrifter, standarder og risikovurderinger innen kuldemedier, kuldeanlegg og varmepumper. Nå tilbyr han råd, kurs og tekster gjennom Stig Rath Consulting.

- Teknologiskiftet har utløst et behov for mer kunnskap om lover og regler i kulde- og varmepumpebransjen, og økt innkjøpskompetanse hos byggherrer, sier Stig Rath i en pressemelding.

Rath har erfaring fra alle sektorer av kulde- og varmepumpebransjen, ikke bare teknisk, men også lover, forskrifter, og sikkerhetsstandarder. Rath har i en årrekke deltatt aktivt arbeid med dette som EU sin representant for små og mellomstore kulde- og varmepumpebedrifter inn i standardiseringen (Small Business Standards SME Expert Refrigeration), en rolle støttet av Standard Norge og den europeiske kulde- og varmepumpeforeningen AREA.

Nå tilbyr Rath sin kompetanse til anleggseiere, entreprenører, rådgivere, leverandører, organisasjoner og myndigheter. Stig Rath kommer fra jobben som fagdirektør kulde i VKE, er utdannet kulde- og varmepumpeingeniør og forfatter.

Se www.srcon.no for mer info
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår