Gjør bytte av varmepumpe enkelt

 
Gjør bytte av varmepumpe enkelt
Panasonic lanserer en ny luft-luft utbyttemodell som har samme høyde og bredde, fester og rørstørrelse som eldre Panasonic-modeller. Det gjør byttet fra gammel til ny varmepumpe smidig og enkelt.

For 7 til 10 år siden ble det installert veldig mange luft-luft varmepumper i Norge. De fleste fungerer godt fortsatt, men det har skjedd veldig mye med teknologien og energieffektiviteten på pumper siden da. Mange huseiere er i markedet for å bytte ut eldre varmepumpemodeller, og nå har Panasonic utviklet en modell som skal gjøre den prosessen enkel.

Rask installasjon og ingen nye hull
Den nye LZ-modellen har samme fester og rørstørrelse som eldre CKP- og DKE-seriene fra Panasonic. I tillegg har den samme størrelse (høyde og bredde) slik at den kan passe inn der du har hatt varmepumpen tidligere. Det gjør byttet raskt og enkelt, uten nye hull og gjennomføringer i veggen.

  • Vi merker at flere og flere ønsker å bytte ut sine eldre varmepumpemodeller. En ny pumpe går mer stillegående, har bedre systemer for rensing av luften og ikke minst er de mer energieffektive. Denne nye modellen gjør utbyttejobben raskere og enklere for installatøren ved at de samme festene kan brukes, og pumpen har samme plassering på rørene, sier Tomas Bærholm, Area Manager, Panasonic Norge og Danmark.

Nordisk tilpasset og fjernstyring
LZ-modellen gir varme selv om temperaturen ute går ned til -35 grader. Den er energimerket med A++ og kan stilles inn på vedlikeholdsvarme (trinnløst +8 / +15) for å holde vannrør åpne og sørge for luftsirkulasjon i bygget selv om ingen er hjemme. Dette er spesielt nyttig i fritidsboliger.

Mange ønsker å styre varmepumpen fra smarttelefonen sin. Det er blant annet praktisk for å kunne regulere temperaturen når man ikke er hjemme. LZ er kompatibel med flere ulike måter å styre den via internett. Den nye modellen bruker selvsagt også det nye kjølemiddelet R32. Dette er mer skånsomt mot miljøet og ikke minst kompressoren i varmepumpen som igjen øker livslengden på pumpen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår