Gjør det lettere å installere varmepumper

 
Gjør det lettere å installere varmepumper
Panasonic har lansert en ny løsning som gjør det lettere og mer fleksibelt å installere varmepumper i kommersielle bygninger.

Panasonic lanserer en ny serie treveis HR kontrollbokser i Heat Recovery-sortimentet. Boksene har flere tilkoblingsporter som gjør installasjonen enklere, og designet lettere og mer effektivt.

 

–  De nye treveis-kontrollboksene er en spennende utvikling for HR-bokser. De er kompakte, har nye muligheter og er raskere å installere. De nye boksene vil spesielt være nyttige i installasjonsprosjekter hvor tilkoblingsplassen er begrenset, sier Thor Harald Normann-Hellum, Norgessjef for Panasonic Heating & Cooling.

 

De nye HR kontrollboksene kan fås med fire, seks eller åtte tilkoblingsåpninger. Det gir installatøren stor fleksibilitet når de skal vurdere ulike faktorer ved installasjonen, slik som rørføring, design og så videre. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår