Gjør energieffektivisering rimeligere

 
Gjør energieffektivisering rimeligereSysteminstallasjonen er rask, fleksible og kan foregå uten driftsstans. Dette passer perfekt i anlegg hvor prosesser ikke tåler avbrudd og i bygg som skoler, hoteller og kontorer, hvor lokalene må forandres raskt ved endrede behov, sier Fakhraee.
Med Schneider Electrics nye byggautomasjonssytem er det mulig å oppnå energibesparelser på opp til 30 prosent samtidig som installasjonsutgiftene reduseres med 50-70 prosent - også i eksisterende bygg.

Fyller et gap
– Det er mange eksisterende bygg i Norge som trenger energitiltak, men investeringsutgiftene er ofte en utfordring. Systemene for byggautomasjon har hittil vært utviklet for nye og større bygg, og omfattet løsninger som ikke anvendes eller er ulønnsomme for eksisterende eller små og mellomstore bygg. SmartStruxure Lite skal fylle dette gapet, sier Nariman Fakhraee, ansvarlig for Solution Management hos energispesialisten Schneider Electric. 

Sømløs integrasjon og raskere installasjon
SmartStruxure Lite åpner for sømløs integrasjon av systemkomponenter og teknologi - også fra tredjepartsleverandører og er således unikt i sitt slag. Dette gjør systemet - spesielt i forhold til andre byggautomasjonsløsninger på markedet - lett å integrere i eksisterende strukturer.
– En annen stor fordel er redusert installasjonstid takket være de trådløse styringsløsningene. Beregninger viser at totale installasjonskostnader kan reduseres med 50-70 prosent. Det gjør energieffektiviseringstiltak  mer aktuelle for aktører med eksisterende bygg og lavere budsjetter. Lavere energiutgifter, bedre komfort og inneklima samt en bedre miljøprofil er resultatet, påpeker Fakhraee.

Skapt for moderne bygg i endring
SmartStruxure Lite gir byggeiere fleksibiliteten de trenger for å omstrukturere bygg uten for store kostnader, og lokaler kan raskt tilpasses organisasjonsendringer. 
– Systeminstallasjonen er rask, fleksible og kan foregå uten driftsstans. Dette passer perfekt i anlegg hvor prosesser ikke tåler avbrudd og i bygg som skoler, hoteller og kontorer, hvor lokalene må forandres raskt ved endrede behov, avslutter Fakhraee.

Seminarer i uke 36 og 37
Schneider Electric inviterer til seminarer om SmartStruxure Lite for sluttbrukere og konsulenter i Stavanger og Oslo:

2. september kl. 08.30-12.00 i Schneider Electrics kontorer, Haugåsstubben 3, Stavanger
9. september kl. 08.30-12.00 i Schneider Electrics kontorer, Sandstuveien 68, Oslo

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår