GK ansetter bærekraftsansvarlig

 
GK ansetter bærekraftsansvarligKarina Nilsen er ny bærekraftsansvarlig i GK (foto: NicolasTourrenc)
GK ligger godt an på veien mot å nå egne bærekraftsmål, nå ansetter konsernet Karina Nilsen (33) som bærekraftsansvarlig for å øke endringstakten ytterligere.

GK har høye bærekraftsambisjoner og har satt bærekraft sentralt i sin strategi. Alle deler av organisasjonen i det skandinaviske selskapet er engasjert og involvert i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid, enten det gjelder GKs egen virksomhet eller innsats for kunder. Karina Nilsen får som ny bærekraftsansvarlig i GK, et overordnet ansvar for å koordinere og støtte dette arbeidet på tvers av konsernets virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

— At GK er et verdidrevet og familieeid selskap gir oss et godt utgangspunkt for omstillingen som kreves i vår næring, men vi må øke endringstakten ytterligere hvis vi skal lykkes med å gjennomføre endringene som trengs raskt nok til å gjøre en forskjell mot 1,5 gradersmålet, sier ny bærekraftsansvarlig Karina Nilsen.

Karina kommer fra rollen som partner og leder for bærekraftsrapportering i Corporate Communications AS og har tidligere jobbet i industri- og energisatsingen til Hill+Knowlton. Etter å ha jobbet med rapportering, strategiutvikling og kommunikasjon innen bærekraft og ESG ser hun frem til å jobbe mer konkret med å implementere strategien hos GK. Hun er utdannet MSc i industriell økologi fra NTNU med fordypning i miljøledelse og miljøpolitikk, og har en bachelorgrad i statsvitenskap fra NTNU.

— Jeg har gledet meg veldig til å få Karina om bord som en del av Team GK. Hun har interessant og relevant bakgrunn og erfaring som passer perfekt for denne rollen og som vil bidra til å ta oss videre på den spennende bærekraftsreisen vi er på, sier Guro Steine, konserndirektør kommunikasjon og bærekraft i GK.

— GK har satt seg ambisiøse mål og bevist at selskapet er villig til å ta de strategiske grepene som trengs for nå målene. Det er et motiverende utgangspunkt for en bærekraftsansvarlig å jobbe med. Jeg søkte meg til GK både fordi selskapet kan være med å gjøre en forskjell og fordi de konkrete arbeidsoppgavene knyttet til klima og sirkulærøkonomi er noe jeg brenner for og ønsker å jobbe mer med, sier Karina Nilsen.

Stillingen som bærekraftsansvarlig i GK er en nyopprettet stilling som rapporterer til konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft Guro Steine. Nilsen begynte i stillingen 2. mai 2022.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår