GK Danmark styrker VVS-satsingen

 
GK Danmark styrker VVS-satsingenBildet: Etter flere år med kontrollert vekst startet GK Danmark i fjor en strategisk offensiv med en utvidelse av servicevirksomheten med den hensikt å utvide selskapets markedsposisjon. Foto: Magnus Rua
DANMARK: Med etableringen av en ny serviceavdeling innen VVS, forventer GK å ta ytterligere markedsandeler i Danmark.

Av Bjørn Laberg

Den langsiktige planen er å fortsette utvidelsen av serviceavdelinger innenfor flere fagområder.
GK Danmarks planer om å utvide servicevirksomheten fortsetter. I tillegg til oppkjøp av servicebutikker innen ventilasjon hos Dantherm og OK Energiteknik, er strategien å bygge ut en serviceavdeling innenfor flere av selskapets disipliner.

- Målet er å forskyve inntektsfordelingen slik at halvparten kommer fra servicevirksomheten og halvparten fra de ulike kontraktene. Nå er turen kommet til VVS, hvor etableringen av en serviceavdeling gir oss nye muligheter i Danmark. Ambisjonen er å opprettholde og utvide det nære forholdet til våre kunder ved å gi verdifull rådgivning, høy tilgjengelighet og tilby enda bredere og raskere ressurser når behovet melder seg, sier Lars Peter Nielsen, regiondirektør for VVS & Rør fra GK Danmark, til dagensbyggeri.dk

- Stort vekstpotensial i service

I leder for den nye avdelingen har GK Danmark ansatt Sune Kristiansen som ny avdelingsleder. Han er utdannet VVS-energimontør og VVS-installatør, kommer fra stilling som spesialist og installatør hos Niras og har tidligere vært hos bl.a. Kemp og Lauritzen, først som kalkulator og deretter serviceleder i fire år med ansvar for et team på nesten 10 ansatte.

Som avdelingsleder for den nye, selvstendige enheten har han ansvar for å bygge og lede riktig team, likesom han har ansvar for å etablere serviceavtaler med nye og eksisterende kunder. Målet innen neste års tid er å ansette fem installatører og utarbeide servicekontrakter på prosjekter for eksisterende kunder.

– Det er et stort vekstpotensial innen service og vedlikehold av VVS-installasjonene hos eksisterende kunder, noe som også gjør det enklere for kundene, da de kun skal ringe ett sted, sier Sune Kristiansen og legger til:

– Samtidig er det inspirerende å være en del av en bedrift som tar aktivt del i den grønne omstillingen og gjør sitt for å redusere klimaavtrykket. Spesielt i en bransje som vår er det nødvendig å tenke på klimaavtrykket og fremtidige generasjoner, sier Sune Kristiansen.

KILDE: Dagens Byggeri

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår