GK Elektro AS overtar Ing. Hans Pedersen AS

 
GK Elektro AS overtar Ing. Hans Pedersen AS
GKs strategi med utvikling av GK Elektro AS fortsetter som planlagt. Med dette kjøpet er GK Elektro på plass i Bergen og vil kunne tilby sine kunder et bredt produkt som supplerer leveranser av ventilasjon, byggautomasjon og kjøling.

Ing. Hans Pedersen AS ble etablert av Hans Pedersen i 1946 og er drevet videre av hans sønn Roy Andrè Pedersen som hovedaksjonær og daglig leder.

Firmaet har gjennom årenes løp hatt god økonomisk vekst, og er i dag et veletablert firma med mange faste kunder. Ing. Hans Pedersen AS er en lokal elektroentreprenør og teleinstallatør for Åsane og Bergen. Bedriften fokuserer på kvalitet i teknikk, montasje og kundebehandling.

Ing. Hans Pedersen AS leverer alle typer nyinstallasjon og servicetjenester innen faget, blant annet el-installasjon, adgangskontroll, brannalarm, ITV systemer, spredenett - telefon, data og antenne, internkontroll mm.

Ing. Hans Pedersen har totalt ca 40 ansatte fordelt på serviceavdeling, anleggsavdeling og storkundeavdeling. GK Elektro AS overtok selskapet fra 1. juli 2014.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår