GK Gruppen velger økonomisystem fra Unit4

 
GK Gruppen velger økonomisystem fra Unit4Bildet: Toril Marie Ås, konserndirektør Finans & IT i GK
GK, som er en ledende totalteknisk entreprenør og servicepartner i Skandinavia, vil ta i bruk Unit4s økonomiløsning som en del av sin strategi.

Unit4, en ledende aktør innen skybasert programvare for mellomstore, tjenestebaserte virksomheter, kan nå fortelle at GK Gruppen har valgt Unit4 som partner for sine planer om vekst og mer effektiv drift. GK er Skandinavias ledende totalleverandør av teknikk til bygg, med hovedkontor i Oslo og virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. 

Selskapet ønsker å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner og har derfor iverksatt en ny strategi med en visjon om å bli et klimaforbilde i bygg- og anleggsnæringen. Som en del av denne strategien ønsket GK et et felles økonomisystem på tvers av konsernet, for mer koordinert og effektiv økonomi- og virksomhetsstyring. GK har valgt Unit4s Financial Management-modul, samt Unit4 Travel & Expense, som  er en del av Unit4s skybaserte  programvare-som-en-tjeneste (SaaS) ERP-system.

‒ Vårt mål er å forbedre måten vi jobber sammen på som ett selskap og utnytte fordelene som én felles plattform gir. Dette for å oppnå økt samarbeid, god informasjon og bedre styring. Implementering av økonomimodulen fra Unit4s forretningssystem er et første steg i retning av en effektiv og optimal virksomhetsarkitektur, sier Toril Marie Ås, konserndirektør Finans & IT i GK, i en pressemelding.

Med kjøpet av Unit4 ERP vil GK dra nytte av en rekke fordeler:

• Strømlinjeformet administrasjon i alle enheter
• Mer helhetlig oversikt og  kontroll
• Automatisering av prosesser og optimal utnyttelse av ressurser
• Mindre administrasjon som gir bedre effektivitet og nøyaktighet

Økonomiløsningen skal tas i bruk i alle forretningsenhetene i Norge, Sverige og Danmark og leveres med en komplett serviceavtale. Implementeringen starter omgående og GK har også opsjon på å utvide avtalen med Unit4s løsninger for lønn, HR og prognoser.

‒ GK er et selskap med en imponerende og stolt historie, og vi er glade for å hjelpe dem i deres reise til et nytt nivå. Gjennom Unit4s moderne teknologi kan bedrifter som GK både oppnå bedre og mer effektiv drift, samt økonomisk verdi, sier Finn Følling, Head of Sales PSO Nordics, Unit4. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår