GK Inneklima er ISO 9001 sertifisert

 
GK Inneklima er ISO 9001 sertifisertBildet: Leif Øie, administrerende direktør GK Inneklima (t.v.) og Egil Sørensen, kvalitetssjef GK Inneklima
GK Inneklima AS har mottatt sertifikat på at ledelsessystemet er funnet å være i overensstemmelse med standarden "Ledelsessystemer for kvalitet: ISO 9001:2015".

- Sertifikatet er en viktig anerkjennelse av våre kvalitetssystemer og arbeidsprosesser, sier en stolt administrerende direktør Leif Øie i en pressemelding.

Sertifikatet er gyldig for GK Inneklima sine tjenester innenfor ventilasjon, kulde, byggautomasjon og energi, både for nye og eksisterende bygg.

I sertifikatet er dette beskrevet som: Salg, prosjektutvikling, planlegging, prosjektering, levering, montering, idriftsettelse, vedlikehold og drift for ventilasjon, kulde, byggautomasjon og energi i nye og eksisterende landbaserte bygg i Norge, for private og offentlige byggherrer.

- GK inneklima har i mange år jobbet etter prinsippene og retningslinjene for ISO 9001, men har nå tatt skrittet å sertifisere. Sertifiseringen bekrefter at vi har gode prosesser med kontinuerlig forbedring, sier Øie.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår