GK kjøper EK Automasjon AS

 
GK kjøper EK Automasjon ASEK Automasjon AS kjøpes opp av GK Norge. Fra venstre: Andreas Edvardsen, Kristian Benjaminsen, Ronny Ellingsen, Sjur Bjerke og Judith Edvardsen
GK Norge AS har kjøpt byggautomasjonsbedriften EK Automasjon AS i Sørreisa.

EK Automasjon ble i 1987 etablert i Sørreisa i Troms, og har per i dag 7 ansatte. Selskapet tilbyr totalleveranse inn automasjon, drift og sikring av bygninger, og har spesialisert seg innen automasjon, SD-anlegg og integrasjon av nettverk og data.

Selskapet har tidligere levert tjenester til Hammerfest LNG Plant på Melkøya, flere av forsvarets anlegg i Nord-Norge, og er en stor leverandør til helseforetak og skoler i Troms og Finnmark.

Oppkjøpet av EK Automasjon passer godt inn i GKs strategi om å utvide kompetanse og geografisk tilstedeværelse, og gir konsernet et bredere produktspekter i de tre nordligste fylkene.

- Overtakelsen av EK Automasjon vil styrke GKs posisjon som regionens ledende klimaentreprenør, sier regionsjef Børge Lund i GK Region Nord.

- Denne overtakelsen er et viktig ledd i vår strategiske vekstutvikling gjennom fagbredde. Nærhet til våre kunder er svært viktig, og denne overtakelsen vil gi oss muligheten til å tilføre våre kunder i regionen stor trygghet gjennom toppkompetanse på lokalt nivå, fastslår Lund.

EK Automasjon føler seg godt mottatt av GK-konsernet.

- Vi synes overgangen og samarbeidet har gått fint. Vi er blitt godt mottatt og vi har blitt orientert om selskapet GK og planene for videreutvikling av EK Automasjon. Vi synes dette er spennende og utfordrende, og vi gleder oss til det videre samarbeidet, forteller daglig leder Andreas Edvardsen i EK Automasjon.

EK Automasjon er leverandør av Johnson Controls i Nord-Norge, og vil fortsatt levere service på installerte anlegg. Selskapet vil fortsette driften under samme navn og i samme lokaler som tidligere.

- Vår kundemasse vil ikke påvirkes vesentlig. Vi er sikre på at det økende behovet for produkter og tjenester i vårt markedssegment gjør at endring av eierskap og styrking interne ressurser vil virke positivt, sier Edvardsen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår