GK kjøper Installatøren AS i Tromsø

 
GK kjøper Installatøren AS i TromsøAdministrerende direktør Even Leira i GK Elektro, daglig leder Tor-Kristian Steffenakk i Installatøren AS og konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern AS.
GK utvider sitt fagtilbud i Nord-Norge gjennom oppkjøpet av elektroentreprenøren Installatøren AS.

- Med dette oppkjøpet er vi endelig etablert med alle våre tekniske fag i Troms, som samsvarer helt med vår strategi om å være en totalteknisk entreprenør og servicepartner i alle regioner, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Konsern.

Selskapet overtas fra og med 25. november 2015. Kjøpet av Installatøren følger GK Elektros strategi om å bli en av landets ledende elektroentreprenører. Med Installatøren AS i Tromsø på plass videreutvikles GK Elektro og selskapet kan i større grad ta elektrooppdrag for kunder i flere regioner.
- Installatøren AS har en stabil arbeidsstokk, solid administrasjon og ledelse, sterk faglig tyngde og lokal forankring. Fagopplæringen står sterkt i bedriften, og i tillegg opererer Installatøren AS i nye, spennende markeder for GK. Dette er viktig for oss, sier Adm Dir. Even Stenvaag Leira i GK Elektro AS.
- GK Elektro vil satse hardt på å bli en av de lokalt ledende i markedet i Tromsø! Dette samsvarer godt med organisasjonens ønske om utviklingen i fremtiden, sier Daglig Leder i Installatøren AS, Tor-Kristian Steffenakk.

Selskapet har per i dag 22 ansatte som alle blir med videre. Installatøren AS vil fortsette under samme navn som et datterselskap av GK Elektro AS.
- Å få GK inn på eiersiden er en etterlengtet utvikling, der mulighetene for vekst og gode samordnede tekniske løsninger passer godt med selskapets faglige kompetanse. De ansatte er meget positive, sier Steffenakk.

Gjennom oppkjøpet får Installatøren AS nye ben å stå på. Bedriften er allerede en betydelig aktør i det lokale markedet, og kan nå i samarbeid med øvrige fag i GK tilby sine kunder et bredere spekter av tjenester innen nye og eksisterende bygg.
- Vi ser at i større grad etterspørres også internt koordinerte tekniske entrepriser. Kundene våre har etterspurt elektro, og vi er nå stolte over å kunne tilby alle tekniske fag i GK, bekrefter Børge Lund, Regionsdirektør Nord for GK Norge, som fra før tilbyr fagene ventilasjon, kulde, byggautomasjon, energi og rør i samarbeid med GK Rør AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår