GK leverer luftanlegg til sykehuset i Stavanger

 
GK leverer luftanlegg til sykehuset i StavangerFra venstre, Harald Damhagen, regiondirektør GK Inneklima, Kari Gro Johanson, prosjektdirektør SUS2023, og Inger Cathrine Bryne, administrerende direktør Stavanger universitetssjukehus, Bjarne Moldenes, prosjektsjef GK Inneklima og Geir Bruun, distriktssjef GK Inneklima. (Foto: Ingveig Tveranger/SUS2023).
GK Inneklima har fått kontrakt på luftanlegg for halvparten av bygningsmassen for det nye sykehuset på Ullandhaug i Stavanger, SUS2023.
 
Kontrakten er verdt 94,5 millioner kroner.
 
Denne kontrakten gjelder byggene C, D og E på det nye universitetssykehuset på Ullandhaug, og utgjør litt over halvparten av bygningsmassen. 
 
Luftanleggene består av sentrale installasjoner som luftbehandlingsaggregater med integrert automatikk, og et omfattende kanalnett med ventiler ut i rommene på sykehuset.
 
-Vi har jobbet målrettet for å vinne dette oppdraget som er en av de største avtalene vi har vunnet på luftanlegg i region vest. I første omgang blir det tre personer involvert i samspillfasen, etter hvert vil vi koble på en bemanning på opp mot 20 personer, sier distriktssjef Geir Bruun i GK Inneklima i en pressemelding.
 
Det er GK Inneklima sin avdeling på Forus i Stavanger som skal stå for hovedleveransen av luftanlegget, i samarbeid med konsernets andre avdelinger i Norge.
 
-Denne avtalen med GK Inneklima AS sikrer at det er et teknologisk godt luftanlegg i det nye sykehuset. Det betyr at inneklimaet for pasienter og medarbeidere vil bli veldig bra, og sørge for at det er godt å være i bygget, sier Inger Cathrine Bryne, administrerende direktør ved Stavanger universitetssjukehus i meldingen.
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår