GK Rør overtar Grenland Rør

 
GK Rør overtar Grenland RørGK Rør AS eier fra 1. januar alle aksjer i Grenland Rør AS.
GK Rør AS styrker laget ytterligere gjennom oppkjøpet av rørentreprenøren Grenland Rør AS i Porsgrunn.

 

GK Rør AS styrker laget ytterligere gjennom oppkjøpet av rørentreprenøren Grenland Rør AS i Porsgrunn.Gjennom oppkjøpet av Grenland Rør AS utvider GK Rør sin geografi og kompetanse.
- Dette er helt i tråd med GKs strategi om å tilby alle tekniske fagdisipliner i alle regioner. Grenland Rør er en svært solid aktør vi kjenner godt fra før, og vi er strålende fornøyde med å kunne ønske nye dyktige medarbeidere velkommen inn i GK Rør, sier administrerende direktør Geir Bjørke i GK Rør.
Grenland Rør AS har per i dag 37 ansatte, som alle blir med videre. Selskapet fortsetter driften under samme navn, og kunder og samarbeidspartnere kan forholde seg til sine kjente kontaktpunkter.

I Grenland Rør ser man frem til å bli en del av en større organisasjon.
- Dette ser vi på som meget positivt. Med flerfaglighet og den synergieffekten det medfører, stiller vi sterkere når vi skal regne på større oppdrag. Samtidig har vi samarbeidet tett og godt med GK i mange år, og selskapet kjennetegnes av en meget trivelig stab som er både positiv og fagkyndig, sier prosjektleder Tom Helgesen i Grenland Rør, som tidligere har stått på eiersiden i bedriften.

Han ser også store fordeler for de ansatte i bedriften.
- Det er svært gode utviklingsmuligheter for hver enkelt ansatt som nå kan heve kompetansen sin gjennom kurs i GK skolen, påpeker Helgesen.
GK Rør får nå tilgang på sterk kompetanse innen sprinkler, sanitær, varme og kjøling.
Som en del av GK Rør, har Grenland Rør mulighet til å tilby siner kunder flerfaglige entrepriser i samarbeid med de øvrige GK-fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi og elektro.
Rørentreprenøren betjener i dag kunder i Grenland og Telemark, Søndre Vestfold og deler av Aust-Agder.
Med Grenland Rør er GK Rør nå representert med kontorer i Oslo, Haugesund, Porsgrunn, Kjeller, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hammerfest.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår