– Gleder meg til å ta fatt på jobben!

 
– Gleder meg til å ta fatt på jobben!Bildet: Rørentreprenørene Norges styreleder Torkild Korsnes er nå nestleder i BNLs styre.
Torkild Korsnes ble valgt som ny nestleder i BNLs styre på generalforsamlingen nylig.

– Det er veldig hyggelig å bli valgt til nestleder, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben! Det er viktig å sette pris på å være valgt – ikke bare å bli valgt. Jobben begynner etterpå, og da mener jeg at den tilliten jeg er gitt blir både en mulighet og en utfordring, sier Korsnes til ror.no

Torkild Korsnes er administrerende direktør i Trondheimsbedriften K. Lund, har vært styreleder i Rørentreprenørene Norge siden 2017, og har sittet i BNLs styre siden 2018.

Balanse i laget

– BNL har et visst strekk i laget i form av ulike interesser hos de ulike bransjene. Når laget strekkes må laglederne ta grep for å gjenopprette balansen i laget. Da må vi være fleksible, tålmodige og flinke, sier den nye nestlederen.

Etter to år i styret har han blitt godt kjent med BNLs øvrige styremedlemmer. De fleste blir værende, mens to er skiftet ut.

– Jeg er helt sikker på at vi får til et godt kollegium som skal spille både hverandre og administrasjonen god. Vi kommer ikke til å lykkes uten hjelp fra bransjeforeningene. Men er det noe koronakrisen har vist oss, så er det at vi kan samarbeide, understreker han.

For fellesskapets beste

Det er ikke første gang Rørentreprenørene Norge har en nestleder i BNLs styre. Dag Halvorsen gjorde en ypperlig jobb i vervet i flere år frem til 2018. I dag sitter han i landsforeningens valgkomité.

– Jeg har noe å leve opp til. Skulle jeg lure på hvordan jeg kan gjøre en best mulig jobb i BNLs styre, så har jeg nummeret hans, sier Korsnes.

– Det er veldig flott at våre tillitsvalgte stiller opp for fellesskapets beste. Torkild er et stort pluss både for BNL og rørbransjen fordi han er kunnskapsrik og kjenner så godt bransjens utfordringer som aktiv daglig leder. BNL er en viktig arena når fellesskapet klarer å stå sammen om gode rammevilkår, god rekruttering, og arbeidet for en seriøs næring. Torkild Korsnes er en som forener, men likevel er tydelig, sier administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Kilde: rornorge.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår